Slavenības
2021. gada 6. jūlijs, 15:15

Apprecējusies! Popzvaigzne Gvena Stefani padalījusies ar nedēļas nogalē notikušo kāzu fotogrāfijām

Jauns.lv

Aizvadītajā sestdienā dziedātāja Gvena Stefani (51) teikusi jāvārdu kantri mūzikas zvaigznei Bleikam Šeltonam (45), ar kuru ir kopā jau kopš 2015. gada. Kolorītā popzvaigzne jau padalījusies ar kāzu fotogrāfijām un parādījusi, ka, gadiem ejot, viņa savu ekstravaganci apģērbu izvēlē nav zaudējusi.

Dziedātāja Gvena Stefani savai kāzu dienai izvēlējusies modes nama “Vera Wang” darinātu kāzu kleitu. Popzvaigzne bija padomājusi, lai savā īpašajā dienā godinātu arī sev vistuvākos cilvēkus. Slavenību žurnāls “People” raksta, ka uz līgavas plīvura bijuši izšūti Gvenas un viņas līgavaiņa Bleika Šeltona, kā arī dziedātājas visu trīs dēlu vārdi. Savā pirmajā laulībā ar grupas “Bush” dziedātāju un ģitāristu Gevinu Rosdeilu Gvena kļuva par trīs dēlu - Kingstona Džeimsa Makgregora (15), Zumas Nesta Roka (12) un Apollo Bovija Flinna (7) - mammu.

Jau pāris dienu pēc kāzām Gvena Stefani saviem “Instagram” konta sekotājiem parādījusi pirmās svinību fotogrāfijas. Vienā no tām dziedātāja ar vīru redzama pie grandiozās piecu stāvu kāzu tortes, savukārt kādā citā Bleiks ved sievu automašīnā prom no ceremonijas vietas un Gvena demonstrē savas slaidās garās kājas tīkliņzeķbiksēs un kovbojzābaciņos.

Dziedātāja savai lielajai dienai izvēlējusies divus “Vera Wang” tērpus. Neoficiālajai daļa viņa devusi priekšroku koķetai mini kleitiņai.

“Sapņi piepildās,” Gvena pierakstījusi pie vienas no faniem atrādītajām kāzu fotogrāfijām, ko papildinājusi ar vārdiem savam vīram Bleikam (45) – “Es tevi mīlu”. Fotogrāfijā Bleiks apskāvis sievu no mugurpuses un maigi skūpsta uz pieres. Attēls uzņemts saulrietā, kad fonā redzami sārti mākoņi. Jaunais pāris pozē pie akmens paviljona klints virsotnē, kur iespējams notikusi viņu laulību ceremonija.

“Tev ir vajadzīga balles kleita, kad precies ar Bleiku,” pie fotogrāfijas ar otro kāzu kleitu pierakstījusi Gvena, atzīmējot, ka arī to darinājusi Vera Vanga.

Garā ceremonijai izvēlētā kleita ir no dizaineres 2021. gada rudens kolekcijas un topošās līgavas šo tērpa modeli var izvēlēties arī savai kāzu dienai.

foto: Ekrānuzņēmums

Kāzu fotogrāfijas uzņēmis fotogrāfs Džeremijs Bastoss.

Gvena un Bleiks apprecējās sestdien, 3. jūlijā, kantri dziedātājam piederošajā rančo. Viņš ar sievas līdzdalību izbūvējis īpašu āra kapelu savai lielajai dienai.

“Bleiks savā Oklahomas rančo uzcēla kapelu. Viņš to izdarīja pats ar nelielu palīdzību,” 2020. gada decembrī izdevumam “Us Weekly” atklāja kāds kopīgs paziņa. “Šis ir patiess veltījums viņu mīlestībai. Viņi plāno salaulāties šajā kapelā, visticamāk nākamgad.”

Gvena Stefani ar dēliem un draugu Disnejlendā

Dziedātājas Gvenas Stefani draugs kantri dziedātājs Bleiks Šeltons lieliski saprotas ar visiem trim draudzenes dēliem. Visi kopā apmeklējuši Disnejlendu.

gallery icon
19

Izdevums “Today” informē, ka Gvenas Stefani un Bleika Šeltona kāzas bijušas ļoti privātas un intīmas. Jaunais pāris uz savām svinībām aicinājis vien aptuveni 40 viesu – tikai ģimeni, radiniekus un pašus tuvākos draugus. Kāzu viesu vidū bijuši arī Gvenas vecāki Deniss Stefani un Patija Flinna.

Gvena Stefani un Gevins Rosdeils

Gvena Stefani un Gevins Rosdeils sāka satikties 1995. gadā īsi pēc tam, kad Gvenas grupa „No Doubt” uzstājās kā iesildītāji ...

gallery icon
16

Gvenas un Bleika romāns aizsākās 2015. gadā, abiem kopīgi strādājot talantu šova “The Voice” žūrijā. Tobrīd abi tikko kā bija piedzīvojuši sāpīgas šķiršanās privātajā dzīvē. 2015. gada jūlijā Bleiks un viņa sieva Miranda Lamberte paziņoja, ka šķiras pēc četru gadu laulības un teju desmit kopā pavadītiem gadiem. 2015. gada augustā pēc 20 kopā pavadītiem gadiem – no kuriem 13 nodzīvoti laulībā – par šķiršanos paziņoja arī Gvena un viņas vīrs Gevins Rosdeils. Šķiršanās iniciatore bijusi Gvena. Viņa atklājusi par vīra sānsoļiem ar abu kopīgo bērnu auklīti.

Gvenas Stefani un Gevina Rosdeila bērnu bijusī auklīte Mindija Manna

Divdesmitgadniecei Mindijai Mannai pārmet, ka viņa izjaukusi dziedātājas Gvenas Stefani un mūziķa Gevina Rosdeila 13 gadus ilgo laulību. Auklītei trīs ...

gallery icon
23

Par jaunajām attiecībām ar kantri mūziķi Bleiku Šeltonu Gvena pirmo reizi publiski paziņoja 2015. gada novembrī. 2020. gada oktobrī pāris saderinājās un šā gada 3. jūlijā nosvinēja kāzas.