Monikas Beluči meita Deva piedalās “Dolce & Gabbana” reklāmas kampaņā un pozē savai māsai Leonijai uz balkona

gallery icon
67
Slavenības
2021. gada 6. jūlijs, 14:15

Monikas Beluči meita nofilmējas "Dolce & Gabbana" reklāmas kampaņā

Jauns.lv

Nesen paparaci atpazinuši itāliešu aktrisi Moniku Beluči Portofino pilsētā kopā ar meitām Devu un Leoniju, kuras nākušas pasaulē viņas laulībā ar franču aktieri Vensānu Kaselu. Kā noskaidrojies, ģimene Itālijas kūrortā nebija ieradusies tikai atpūsties. 16 gadus vecā Deva turpina sadarbību ar modes zīmolu "Dolce & Gabbana", ar kuru savulaik daudz strādājusi viņas mamma. Šobrīd Deva filmējas modes nama jaunākajā reklāmā.

Pirms dažām dienām paparaci bija aculiecinieki “Dolce & Gabbana” jaunās reklāmas filmēšanai. Darbs norisinājās vienā no Itālijas kūrortpilsētas galvenajām ielām. Deva bija tērpusies daļēji caurspīdīgā kleitā ar volāniem un pozēja kamerām sarkanā kabrioletā.

Jaunā modele pirms kāda laika filmējās “Dolce & Gabbana” aromāta reklāmā. Toreiz filmēšana notika uz kuģa un Devai vajadzēja lēkt ūdenī.

Monikas Beluči un Vensāna Kasela vecākā meita jau var lepoties ar visnotaļ veiksmīgu modeles karjeru. Modes skatēs jauniete vēl nav piedalījusies, taču dažādu modes fotosesiju viņas portfolio ir jau diezgan daudz. Turklāt Devas fotogrāfijas vairākkārt publicētas uz tādu glancēto žurnālu vākiem kā “Elle” un “Harper’s Bazaar”.

Modes nama “Dolce & Gabbana” interese par Devu ir visnotaļ saprotama. Viņas mamma bija un aizvien ir slaveno itāliešu modes dizaineru mūza, agrāk bieži ir piedalījusies šī modes nama reklāmas kampaņās.