foto: ddp/ INSTAR / Vida Press
Repere Cardi B kaila demonstrē savu grūtniecību
Cardi B.
Slavenības
2021. gada 30. jūnijs, 12:33

Repere Cardi B kaila demonstrē savu grūtniecību

Jauns.lv

Amerikāņu hiphopa izpildītāja Cardi B jau pavisam drīz otro reizi kļūs par māmiņu. Šo priecīgo vēsti viņa pavēstīja “BET Awards” ceremonijas laikā, pasniedzot jaunumu publikai kā īstu šovu.

Tā Cardi B paziņo pasaulei par gaidāmo bērnu “BET Awards” ceremonijā

gallery icon

Losandželosā norisinājās 21. gadskārtējā “BET Awards” ceremonija, kurā tiek pasniegtas balvas tumšādainajiem ASV izklaides industrijas pārstāvjiem. Viena no ceremonijas viešanām bija arī repere Cardi B. Dziedātāja kāpa uz skatuves modes nama “Dolce & Gabdana” radītā seksapīlā apģērbā, kas akcentēja viņas figūru un augošo grūtnieces vēderu. Mūziķe uzstājās kopā ar apvienību “Migos”. Taču maz cilvēku auditorijā bija ieinteresēti viņu kopīgajā muzikālajā priekšnesumā, kad apvienībai “Migos” pievienojās repere – visu skatieni bija vērsti uz Cardi B vēderu.

Pēc ceremonijas dziedātāja savā “Instagram” kontā paziņoja par grūtniecību ar mākslinieciskas fotogrāfijas palīdzību. Attēlam viņa pozē, rotājusies ar “Schiaparelli” auskariem un “Manluu” aprocēm. Savukārt topošās māmiņas vēderu klāj ģipša atlējums (mākslinieces Mišas Japanvalas darbs).

“#2” – pie fotogrāfijas pierakstījusi repere, liekot saprast, ka gaida jau pavisam drīz pasaulē ierodamies savu otro bērnu.

Citās fotogrāfijās Cardi B pozē kopā ar vīru reperi Offset un vecāko meitu Kultūru Kiari Sefasu (dzimušu 2018. gada jūlijā).

Arī iepriekšējā reizē Cardi B sabiedrībai atklāja, ka ir gaidībās, vien dažus mēnešus pirms bērna nākšanas pasaulē. Toreiz viņa par to pastāstīja TV šovā.

Cardi B un Offset

gallery icon

Repere Cardi B

gallery icon