foto: REUTERS/SCANPIX
"Jauna publiskā tualete" - soctīklos izsmej Īlona Maska statuju
Slavenības
2021. gada 30. jūnijs, 05:13

"Jauna publiskā tualete" - soctīklos izsmej Īlona Maska statuju

Jauns.lv

Lai atzīmētu Īlona Maska 50.dzimšanas dienu, Ņujorkā atklāta slavenības bronzas statuja, taču "Twitter" reakcijas uz šo jaunumu maigi izsakoties nebija pozitīvas.

"Mīliet vai ienīstiet viņu, bet Īlonam Maskam šodien paliek 50. Mēs atdodam simts mini Īlona statujas. Ko tu darīsi ar savu -paliek tavā ziņā," teikts "Public.com" mājas lapā.

Īlons Masks ar otro sievu Talulu Railiju

Īlons Masks ar otro sievu Talulu Railiju.

gallery icon
8

Maska statuja uzstādīta pirmdien Ņujorkas rajonā Manhetenā. "Un tāpēc, ka Īlona ambīcijas (vai varbūt ego) noteikti nav miniatūras, mēs izvietojām reāla izmēra statuju. Ej pasaki čau." 

Tomēr atbildes reakcija no sociālo mediju lietotāju puses nebija tik pozitīva. "Paldies, ka uzinstalējāt šo jauno publisko tualeti," rakstīja kāds "Twitter" lietotājs.

"Wow! Paldies milzīgai, neglītai statujia, kuru neviens neprasīja," rakstīja kāds cits lietotājs. "Briesmīgākā statuja, kāda jebkad redzēta vienam no briesmīgākajiem cilvēkiem. Ideāli," vēstīja vēl kāds komentārs.

Masks, kurš 1971.gadā dzimis Dienvidāfrikā, kļuvis par vienu no bagātākajiem cilvēkiem pasaulē, pateicoties viņa elektroauto kompānijas "Tesla" vērtībai. Viņa bagātības lēšamas aptuveni 184 miljardu dolāru apmērā.

Aktrise Ambera Hērda un uzņēmējs Īlons Masks

Pēc skandalozās šķiršanās no Holivudas zvaigznes Džonija Depa, aktrisei Amberai Hērdai izveidojušās romantiskas attiecības ar „Tesla Motors” izpilddirektoru miljardieri Īlonu ...

gallery icon
38

Viņa māte atzīmējot dēla dzimšanas dienu savā "Twitter" kontā ievietoja sirsnīgu fotogrāfiju ar Masku, kurš viņš ir zīdaiņa vecumā.