foto: AP/Scanpix
Britnijas Spīrsas māsa komentējusi popzvaigznes šokējošās atklāsmes
Britnijas Spīrsas māsa Džeimija Linna Spīrsa
Slavenības
2021. gada 29. jūnijs, 13:27

Britnijas Spīrsas māsa komentējusi popzvaigznes šokējošās atklāsmes

Jauns.lv

Amerikāņu popzvaigznes Britnijas Spīrsas (39) jaunākā māsa Džeimija Linna Spīrsa (30) vietnē "Instagram" paziņojusi, ka lepojas ar māsu un viņas drosmi stāties tiesas priekšā un pieprasīt pārtraukt viņas tēvam piešķirto aizbildniecību pār viņu, raksta CNN.

"Tagad, kad viņa ir ļoti skaidri runājusi un pateikusi to, kas viņai bija jāsaka, es jūtu, ka varu sekot viņai un pateikt to, ko jūtu es," ar "Instagram" stāstu palīdzību sacīja Džeimija Linna Spīrsa.

Jauns.lv jau ziņoja, ka pagājušajā trešdienā Britnija Spīrsa pirmo reizi publiski izteicās par tēva aizbildniecību pār viņu, kas ilgst kopš 2008. gada. Tiesā dziedātāja pastāstīja, ka pašreizējā vienošanās paredz viņai lietot kontracepcijas līdzekļus, kā arī liedz salaulāties ar viņas draugu. Viņa šo gadu laikā esot sazāļota un spiesta uzstāties pret savu gribu.

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas

Britnijas Spīrsas privātās fotogrāfijas.

gallery icon
95

Džeimija pastāstīja, ka ar māsu ir runājusi par jauna advokāta nolīgšanu. "Es esmu tik lepna, ka viņa izmanto savu balsi," sacīja dziedātājas māsa. "Esmu tik lepna, ka viņa pieprasījusi sev jaunu aizstāvi, kā es viņai pirms daudziem gadiem ieteicu. Ne publiski, bet personīgā māsu sarunā.

Ja aizbildniecības pārtraukšana, lidošana uz Marsu vai jebkas cits dara viņu laimīgu, es to simtprocentīgi atbalstu, jo es atbalstu savu māsu, es mīlu savu māsu," teica Spīrsas jaunākā māsa.

Džeimija aizstāvēja savu lēmumu iepriekš par māsas problēmām nerunāt publiski.

"Varbūt es viņu neaizstāvēju tā, kā to gaidīja un gribēja sabiedrība - ar mirkļbirku sociālajā platformā - bet es varu jums apliecināt, ka es atbalstīju savu māsu vēl ilgi pirms tika izveidota mirkļbirka un atbalstīšu vēl ilgi," viņa teica. 

Džeimija Linna Spīrsa ar jaundzimušo meitiņu 2008. gadā.

gallery icon
9

"Turpināsim lūgties," noslēgumā teica Džeimija. "Tas arī viss."

Trešdien notikušajā tiesas sēdē Spīrsa lūdza tiesu atcelt aizbildniecību, kas paredz viņas tēva kontroli pār popzvaigznes finansēm un privāto dzīvi. 39 gadus vecā Spīrsa atrodas sava tēva aizbildniecībā jau 13 gadus - kopš 2008.gada, pēc tam, kad nonāca psihiatriskajā slimnīcā alkohola un narkotiku problēmu dēļ.

Tāpat Spīrsa sociālajā vietnē "Instagram" ievietoja atvainošanos saviem faniem, sakot, ka pēdējo divu gadu laikā izlikusies, ka viss ir kārtībā. 

Britnija Spīrsa ar tēvu Džeimiju Spīrsu

gallery icon
8

Jānorāda, ka dziedātājas faniem jau sen bija aizdomas, ka kaut kas popzvaigznes dzīvē nav īsti kārtībā. Daudzi uzskatīja, ka Spīrsas ieraksti soctīklos ir zīmēs apslēpts sauciens pēc palīdzības.

Britnija Spīrsa un viņas dēli

gallery icon
29