Mūzika
2021. gada 28. jūnijs, 10:44

Rihards Lepers dibina muzikālu apvienību "Sērfotāji uz pusslodzi"

Jauns.lv

Ar sauli, vēju, jūras viļņiem un dziesmu ‘’Paņem mani līdz’’ pie klausītājiem dodas muzikālā apvienība ‘"Sērfotāji uz pusslodzi", kuras pamata dalībnieki ir Staņislavs Judins un Rihards Lepers.

Apvienība ir dibināta 2021. gadā, bet ideja par šo projektu radusies 2018. gadā sērfinga seminārā, muzicējot jūras kāpās - ūdens sporta entuziastiem, domubiedriem, vienkārši sērfotājiem. "Iespējams, šie mirkļi pie jūras un mana aizraušanās ar sērfošanu mani mudināja radīt kaut ko brīvi domājošajiem dabas baudītājiem," saka aktieris Rihards Lepers.

foto: Publicitātes

Muzikālā apvienība “Sērfotāji uz pusslodzi” apgalvo, ka viņu dziesmas ir "par tiem mirkļiem, kuros jūtamies patiesi, brīvi un laimīgi. Šādu sajutu, tu vari noķert sērfojot pa viļņiem, vērojot saulrietu, sagaidot saullēktu vai vienkārši atrodoties dabā – tur, kur tu jūties vislabāk un esi tu pats".

Dziesma ‘’Paņem mani līdz’’ esot tieši par šiem mirkļiem, kuros tu vēlies, lai tu varētu būt kopā ar to cilvēku, ar kuru vari sērfot uz viena viļņa.’’

Dziesmā  ‘’Paņem mani līdzi’’ piedalās arī ģitārists Mārcis Auziņš, trompetists Normunds Piesis un ģitārists Svens Vilsons. Mūzikas un vārdu autors Rihards Lepers, aranžējis Staņislavs Judins.