TV
2021. gada 25. jūnijs, 07:16

Cik izmaksāja Kašera kāzas un jaunais uzvārds?

Jauns.lv

Šomēnes Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā norisinājās multimākslinieka Kašera kāzas ar fitnesa treneri Jānu Miņinu. Viņu vārdi un uzvārdi pēc laulības: Jānis Miņins Blūms-Blūmanis un Kaspars Blūms-Blūmanis Miņins.

Kanāla "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes atklāja, ka viņu - divu vīriešu salaulāšana - ir dārgāks process, kamēr pāriem Latvijā tas izmaksājot tikai 16 eiro. "Protams, ir žēl, ka mēs to nevarējām izdarīt Latvijā. Žēl, ka mums jābrauc uz kaut kādu tur svešu valsti, kur mēs pat nemaksājam nodokļus un neko nedarām, lai mēs varētu apprecēties un īstenot savus mērķus. Cerams, ka tas kaut kā mainīsies un arī pamazām virzīsies uz Latviju," saka Jānis.

Kašera un viņa Jāņa kāzas Dānijā 2021. gada jūnijā

Latvijā populārākais viendzimuma pāris - multimākslinieks Kašers un viņa mīļotais vīrietis fitnesa treneris Jānis Miņins - 2021. gada jūnijā Dānijā ...

gallery icon
27

Par šo jautājumu ir ko teikt arī Kašeram: "Nu, jā, tu atkal esi pieklājīgs, bet man liekas, ka tas ir stulbi, ka mēs to nevaram izdarīt kā Latvijas pilsoņi Latvijā. Bija jātērē milzīgi daudz naudas, lai mēs būtu šeit, nodrošinātu visiem lidojumus un dzīvošanu, ēšanu, labiekārtošanu, visus kovida testus. Principā mēs ar Jāni rēķinājām, ka mūsu kāzas, kurās bija pieci cilvēki, mēs Latvijā varētu būt pārvērtuši par tiešām normāla līmeņa kāzām 50 cilvēkiem."

Kašera un viņa Jāņa dzīves ainiņas

gallery icon
39

Vairāk par Kašera kāzām skatieties "STV Pirmā!" šovā "Slavenības. Bez filtra", kas TV ekrānos redzams no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.30 un 21.05.