Tik atšķirīga. Šārona Stouna “Tribeca” filmu festivāla noslēgumā un uz ielas Ņujorkā 2021. gada jūnijā

Šārona Stouna “Tribeca” filmu festivāla noslēgumā un uz ielas Ņujorkā 2021. gada jūnijā.

gallery icon
25
Slavenības
2021. gada 25. jūnijs, 08:20

"Vecmāmiņa-pusaudze bez botoksa": ne visi fani ir sajūsmā par 63 gadus vecās Šāronas Stounas imidža maiņu

Jauns.lv

Holivudas aktrise Šārona Stouna (63) piesaistījusi sev uzmanību radikālo vizuālo pārmaiņu dēļ. Nesen filmas “Pamatinstinkts” zvaigzni uz ielas pamanījuši paparaci. Tas, ko viņi redzēja, pārsteidza pat pieredzējušos fotokorespondentus.

Nevienam nav noslēpums, ka ne tik sen Stouna atkal nonāca popularitātes virsotnēs: Šārona “atsvaidzināja” savu ārieni un viņu atkal aicināja uz dažādām fotosesijām. 63 gadus vecās aktrises figūru var apskaust arī gados krietni jaunākas sievietes.

Taču pavisam nesen Stouna pārsteigusi sabiedrību, izejot uz ielas, tērpusies jauniešiem raksturīgā stilā. Viņa pastaigājās pa pilsētu maisveidīgās biksēs ar koķetām aukliņām. Tiklīdz Stouna ievēroja paparaci, viņa tūlīt pat sāka pozēt un māt ar roku.

Tomēr ne visi ir sajūsmā par aktrises jaunākajām fotogrāfijām. Kamēr vieni pauduši sajūsmu par aktrisi, kas arī savos gados spēj izskatīties žilbinoši, citi savukārt izteikuši dzēlīgas piezīmes, ka viņai esot pienācis laiks jaunām botoksa injekcijām, kā arī pauduši neizpratni par to, kāpēc aktrise cenšas izlikties par jaunieti. “Vecmāmiņa-pusaudze bez filleriem un botoksa”, “Viņas smaids ir vienkārši brīnišķīgs”, “Viņai nepārprotami vajadzīgs Madonnas padoms par botoksu un operācijām”, “Kāpēc jācenšas izskatīties pēc jaunietes šādā vecumā? Sevi ir jāpieņem jebkurā vecumā”, “Dabiska, bet kāpēc izlikties par pusaudzi?” – komentāros dalījās interneta lietotāji.

90. gadu seksa simbols Šārona Stouna kino un dzīvē

gallery icon
47