TV
2021. gada 21. jūnijs, 13:55

VIDEO: tā Kašers ar mīļoto Jāni pavadīja savu pirmkāzu nakti

Jauns.lv

17. jūnijā Dānijas galvaspilsētā Kopenhāgenā notika ilgi gaidītās telekanāla "STV Pirmā!" šova "Slavenības. Bez filtra" zvaigznes Kašera kāzas, kurās viens otram jāvārdu teica multimākslinieks Kaspars Blūms-Blūmanis un fitnesa treneris Jānis Miņins.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kaspars un Jānis nakti pirms kāzām pavadīja kopā. “Kaut kas gaisā virmo - tā ir kāzu satraukuma sajūta vai Kopenhāgenas spoki?” jautā līgavainis.

Jau pirms dzīvokļa izvēlēšanās vīrieši sludinājumā lasīja, ka tajā spokojas, taču tagad abi kopā ar lieciniecēm, draudzenēm Samantu Tīnu un Daci, viņi par to pārliecinās paši. “Virtuvē ir piecas ļoti skaistas gleznas, līdz tu viņās ieskaties... Tur ir pieci nogriezti pirksti, vienā no tiem ir laulību gredzens,” saka Dace. Arī vannasistabā ir biedējošs portrets, kas lūkojas uz tevi, kamēr mazgājies. “Eu, bet točna. Es domāju - smuka māksla, bet… veras durvis vaļā, interesantas skaņas, kliedzieni, kaut kas aiz durvīm sprakšķinās,” ieminas Kašers.

Kašera un viņa Jāņa kāzas Dānijā 2021. gada jūnijā

Latvijā populārākais viendzimuma pāris - multimākslinieks Kašers un viņa mīļotais vīrietis fitnesa treneris Jānis Miņins - 2021. gada jūnijā Dānijā ...

gallery icon
27

Kanāla “STV Pirmā!” šovu “Slavenības. Bez filtra” skaties no pirmdienas līdz ceturtdienai plkst. 18.30 un 21.05, bet jau rīt, 22. jūnijā, “STV Pirmā!” skatītājus priecēs īpašs kāzu speciālizlaidums.

Kašera un viņa Jāņa pirmskāzu fotosesija

Multimākslinieka Kašera un viņa mīļotā Jāņa pirmskāzu fotosesija.

gallery icon
15

Kašera un viņa Jāņa dzīves ainiņas

gallery icon
39