Priverts un Semjonovs Kalnciema kvartālā stāsta par Bolīvijā piedzīvoto

16. jūnija vakarā Kalnciema kvartālā notika "Bolīvijas stāstu vakars", kurā par piedzīvoto ekspedīcijā Latīņamerikā sanākušajiem pastāstīja Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, ...

gallery icon
42
Slavenības
2021. gada 16. jūnijs, 22:36

FOTO: pulks cilvēku ierodas Kalnciema kvartālā, lai klausītos narkokurjera Priverta stāstos

Jauns.lv

16. jūnija vakarā Kalnciema kvartālā notika "Bolīvijas stāstu vakars", kurā par piedzīvoto ekspedīcijā Latīņamerikā sanākušajiem pastāstīja Jānis Krīvēns jeb Krivenchy, žurnālists Sandijs Semjonovs, kā arī narkotiku kontrabandists Rolands Priverts.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Vairāk nekā gadu esam bijuši ierobežoti ceļošanas jomā, bet tagad lēnām dzīve atgriežas vecajās sliedēs. Šopavasar vieni no retajiem, kas devās ārpus mūsu zemes komandējumā uz Latīņameriku bija "Skuba films" filmēšanas grupa. Mēnesi viņi strādāja Bolīvijā, kur tika filmēts stāsts par kokas kultūru. Par piedzīvoto viņi vēlas padalīties klātienē - izstāstot par redzēto šajā aizraujošā ekspedīcijā," teikts trešdienas vakara pasākuma aprakstā sociālajā vietnē "Facebook".

Priverts dalījās savā pieredzē un prezentēja arī savu grāmatu “Nebaidies ne no kā!”, palīdzot vākt ziedojumus Beatrises Jansones ārstēšanai.

Pasākumā tika demonstrēti fragmenti no "Go3" dokumentālā seriāla "Bolīvija. Pa kokas pēdām", ko veidojis žurnālists un režisors Sandijs Semjonovs kopā ar savu komandu – seriāla vadītāju Jāni Krīvēnu jeb Krivenchy, operatoriem Jāni Indriku un Ģirtu Straustiņu.

Seriālā tiek apskatīts legālais un nelegālais kokas bizness Bolīvijā, stāsta centrā iekļaujot arī viena no Latvijā zināmākā narkotiku kontrabandista Rolanda Priverta pieredzi un dzīvesgājumu šajā industrijā.

Par narkotiku kontrabandu tiesātā Rolanda Priverta grāmatas prezentācija

gallery icon
99

Latvijā atkal ierodas narkokurjers Priverts

Latvijā atkal ierodas bēdīgi slavenais narkokurjers Rolands Priverts.

gallery icon
27