foto: Instagram / Samanta Tīna Official
Samanta Tīna dīvānu istabā ieceļ ar ceļamkrānu
Slavenības
2021. gada 14. jūnijs, 23:45

Samanta Tīna dīvānu istabā ieceļ ar ceļamkrānu

Jauns.lv

Pirmdien ķibele piemeklēja dziedātāju Samantu Tīnu, kuras pasūtītais dīvāns neielīda liftā, kā arī to nebija iespējams uznest pa trepēm. Nekas cits neatlika, kā meklēt ceļamkrānu, lai to ieceltu pa logu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Mīļie draugi, man ir vajadzīgi palīgi! Redz, sieviete visu var izdarīt, bet ir lietas, ko tomēr nevar. Caur liftu dabūt vai uz lifta uzlikt mēs viņu nevaram, pa trepēm uznest nevaram. Man ir vajadzīgs ceļamkrāns, lai viņu varētu dabūt caur logu uz piekto stāvu. Kur to meklēt? Kam zvanīt? Lūdzu, iesakiet, citādi man dīvāns paliks foajē," sociālās vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos savu ķibeli stāsta Samanta.

Vēlāk viņa atklāj, ka sludinājumu portālā "ss.lv" atradusi palīgus ar ceļamkrānu. Kā redzams video, dīvāna pirmais iecelšanas mēģinājums nav izdevies, bet jau ar otro - tas nokļuvis istabā.

foto: Instagram / Samanta Tīna Official

"Mammīt, es tikai gribēju dziedāt. Tagad varu teikt, ka tikai gribēju jaunu dīvānu," smej dziedātāja.

Vēlāk viņa norāda, ka nespēj noticēt tam, kas šodien atgadījies. "Es vienkārši nespēju noticēt, ka tas ir izdarīts! Tagad pasakiet, ko es nevaru?"

Viņa arī pateicas augstceltnes "Panorama Plaza" kaimiņiem par sapratni.

Samanta Tīna uz tirkīzzilā paklāja Eirovīzijas dziesmu konkursa atklāšanā

Roterdamā oficiāli atklāts 65. starptautiskais Eirovīzijas dziesmu konkurss, kurā Latviju ar dziesmu “The Moon Is Rising” pārstāv konkursa “Supernova 2020” ...

gallery icon
11

Samanta Tīna laiku lokos

Samanta Tīna laiku lokos.

gallery icon
100