Raidījumu “Preses klubs” skārušas pārmaiņas. Kurš to turpmāk vadīs?
Sandijs Semjonovs.
TV
2021. gada 4. jūnijs, 12:10

Raidījumu “Preses klubs” skārušas pārmaiņas. Kurš to turpmāk vadīs?

Jauns.lv

Šogad septiņi gadi apritēja skatītāju iemīļotajam RīgaTV 24 diskusiju raidījumam „Preses klubs”, kas savus skatītājus nemainīgi sveicina katru darba dienas vakaru tik ierastajā laikā – pulksten 17. Bet nu “Preses klubs” ir pārmaiņu priekšā – tā vadītājam Aivim Ceriņam pievienojas jauns pārinieks. Kurš tas būs?

Ar 7. jūniju ikdienas aktuālo diskusiju raidījuma “Preses klubs” vadītāja lomu ieņems režisors un žurnālists Sandijs Semjonovs, kas pārmaiņus to vadīs ar pieredzējušo raidījuma vadītāju Aivi Ceriņu.

“Dzīvē labprāt uzņemos jaunus izaicinājumus, tādēļ esmu pievienojies "Preses kluba" komandai. Šobrīd kvalitatīvas žurnālistikas loma ir svarīgāka kā jebkad. Mēs redzam informatīvi ļoti radikalizētu sabiedrību, kur cilvēki kaut kur izlasītu informāciju nereti uzdod par patiesību. Žurnālistu pienākums ir būt aktuāliem un spēt izskaidrot notiekošo. Uzskatu, ka raidījuma "Preses kluba" formāts ļauj to visu paveikt. Ar lielu atbildību un nepacietību piebiedrojos raidījuma komandai un esmu pārliecināts, ka kopā mums izdosies,” par izjūtām pievienojoties “Preses kluba” komandai stāsta Sandijs Semjonovs.

“Visai RīgaTV 24 komandai ir patiess prieks, ka mums pievienojas Sandijs. Viņš, kā žurnālists un režisors, ir viesojies pasaules “karstajos” punktos, un nav pārsteigums, ka “Preses klubs” tagad ir tas nākamais punkts, kurā šķetināt “karstus” tematus un viedokļus ar dažādiem raidījuma viesiem,” stāsta televīzijas kanāla RīgaTV 24 direktors Klāvs Kalniņš.

„Mums ir svarīgi, lai raidījuma vadītājs nāk ar jaunu enerģiju un turpina tās vērtības, kuras ir svarīgas “Preses kluba” komandai un raidījuma skatītājiem. Lai ir ambīcijas un vēlme sevi izaicināt kam jaunam, pievienot profesionalitāti un savu stilu – kas Sandijam noteikti piemīt!” uzsver Kalniņš.

Skaties aktuālo diskusiju raidījumu “Preses klubs” katru darba dienas vakaru plkst. 17:00 televīzijas kanālā RīgaTV 24!