foto: Publicitātes
Tiek meklēti aktieri "Kriminālās ekselences fonda" komandas jaunajai filmai
Kadrs no filmas "Kriminālās ekselences fonds".
Kino
2021. gada 25. maijs, 13:10

Tiek meklēti aktieri "Kriminālās ekselences fonda" komandas jaunajai filmai

Jauns.lv

Tiek meklēti aktieri pašmāju meistardarba "Kriminālās ekselences fonds" komandas jaunajai veidotajai filmai, ko sauks "Tumšzilais evaņģēlijs".

"Menti, bandīti, 1995. gada Rīga - šis nebūs KEF2, šis būs Tumšzilais Evaņģēlijs!" tā pausts filmas "Kriminālās ekselences fonds" kontā soctīklā "Facebook".

Savs konts izveidots arī jaunajai filmai, un tur skaidrots sīkāk: "Meklējam aktierus, aktrises, bērnus un pieaugušos "Kriminālās ekselences fonda" komandas nākamajam pilnmetrāžas kino projektam! Menti, bandīti, 1995. gada Rīga - iespējams, mums noderēs tieši tava seja."

Iepriekšēja aktiera pieredze neesot nepieciešama, "drīzāk pat otrādi". Galu galā Andris Daugaviņš, kas nebūt nav profesionāls aktieris, par lomu "Kriminālās ekselences fondā" tika pie "Lielā Kristapa" balvas.

Šobrīd jaunās filmas veidotāji meklē "vīriešus un sievietes vecumā no 18 līdz 70 gadiem, kā arī zēnus un meitenes vecumā no 8-15 gadiem".

Kriminālkomēdijas "Kriminālās ekselences fonds" neoficiālā pirmizrāde

Kriminālkomēdijas "Kriminālās ekselences fonds" komanda jautrā atmosfērā 2018. gada 1. februārī nosvin filmas pirmizrādi kinoteātrī "Forum Cinema".

gallery icon
73

"Kriminālās ekselences fonds" uz ekrāniem iznāca 2018. gadā, to režisēja Oskars Rupenheits, kas bija arī scenārija autors. Lomās bija neprofesionāli aktieri, un filma ne tikai kļuva par pašmāju kases grāvēju, bet tika arī pie divām "Lielā Kristapa" balvām - Daugaviņš to saņēma par labāko otrā plāna lomu, bet Rupenheits par labāko scenāriju.

Kadri no filmas "Kriminālās ekselences fonds" un filmēšanas aizkulisēm

Kadri no filmas "Kriminālās ekselences fonds" un filmēšanas aizkulisēm

gallery icon
69