foto: Publicitātes
Nedēļas jaunumi "Tet+" - drāma "Bungu ritmā" un asa sižeta trilleris "Cilvēks vilcienā"
Kadrs no filmas "Cilvēks vilcienā".
TV
2021. gada 25. maijs, 17:00

Nedēļas jaunumi "Tet+" - drāma "Bungu ritmā" un asa sižeta trilleris "Cilvēks vilcienā"

Jauns.lv

"Tet+" izklaides platformā, kas pieejama arī "Helio iTV", šonedēļ lūkojiet jaunu muzikālu drāmu, trilleri ar spriedzes filmu zvaigzni Laiamu Nīsonu galvenajā lomā un dokumentālu darbu par sintētisko opiātu impērijas aizkulisēm.

Sapņi un cerības

Drāmas "Bungu ritmā" ("Blast Beat") notikumi rit 1999. gada vasarā, kad ģimene ar diviem dēliem no Kolumbijas pārceļas uz dzīvi Amerikas Savienotajās Valstīs.

Viņu vecāki cenšas bēgt no politisko satricinājumu skartās valsts un izvēlas dzīties pēc amerikāņu sapņa. Brāļi Karlijs un Mateo gatavojas vidusskolas pēdējiem gadiem, bet viņu jaunā dzīve izvēršas nedaudz citādāka, nekā bija domāts. Metālmūzikas cienītāja Karlija lielākā vēlme ir studēt Aviācijas un kosmosa institūtā Džordžijā un strādāt NASA. Savukārt Mateo ir vienīgais, kurš par jauno dzīvi pauž cinismu. Viņu reālā dzīve sāk grimt un cerības zūd. Kad dažādie notikumi draud izsist no sliedēm viņu nākotni, Karlija sapnis kļūst par viņu visu vienīgo glābšanas riņķi.

Drāmu skatieties "Tet+ Kino".

Cīņa par dzīvībām

Apdrošināšanas aģents Maikls jau desmit gadus diendienā pēc darba dodas mājās ar vilcienu.

Vienu vakaru viņam līdzās apsēžas noslēpumaina svešiniece, un viņu saruna aizsāk dramatisku un neparedzamu notikumu virkni. Maikla uzdevums ir daudzo pasažieru vidū atrast kādu neiederīgu personu, pirms vilciens sasniedzis gala staciju. Laiks iet, un, šķetinot šo mīklu, Maikls apjauš, ka ir ierauts noziedzīgā sazvērestībā. Uz spēles ir likta ne tikai viņa, bet arī visu pasažieru dzīvība.

Aizraujošo spriedzes trilleri "Cilvēks vilcienā" ("The Commuter") ar Laiamu Nīsonu galvenajā lomā skatieties "Tet+ Filmas un seriāli" angļu vai krievu valodā ar subtitriem latviešu vai krievu valodā.

Gadsimta noziegums

Divsēriju dokumentālā filma "Gadsimta noziegums" ("The Crime of the Century") ir apsūdzība pret lielajiem farmācijas uzņēmumiem, politikas darbiniekiem un valdības noteikumiem, kas pieļauj sintētisko opiātu pārprodukciju, bezatbildīgu izplatīšanu un lietošanu.

Filmas režisors, producents un scenārija autors ir Alekss Gibnijs, kuru pirms desmit gadiem izdevums "Esquire" nodēvēja par cilvēku, kas kļūst par “mūsu laika ietekmīgāko dokumentālistu”. Viņa kontā ir arī saņemta Oskara balva par dokumentālo filmu "Taxi to the Dark Side" – stāstu par afgāņu taksistu, kas bez tiesas lēmuma tika turēts ieslodzījumā, kur viņu spīdzinot nosita amerikāņu kareivji. Tāpat Gibnijs radījis dokumentālās filmas par Krievijas prezidentu Vladimiru Putinu un miljardieri Mihailu Hodorkovski, par scientoloģiju, par "WikiLeaks" un daudzām citām tēmām. Viņa jaunāko darbu - "Gadsimta noziegums" - meklējiet "Tet+ Filmas un seriāli", tā skatāma angļu valodā ar subtitriem latviešu vai angļu valodā.

foto: Publicitātes

Jaunā Tet+ izklaides platforma, kas aizstāj Shortcut lietotni, ir Baltijā pirmā pasaules līmeņa televīzijas, filmu un seriālu platforma. Tet+ ļauj katram skatītājam pašam izvēlēties savām interesēm un vajadzībām piemērotākos TV kanālus no vairāk nekā 70 kanālu plašā piedāvājuma, kā arī tos apvienot ar filmu un seriālu straumēšanas pakalpojumu. Tāpat kā Shortcut, arī Tet+ joprojām saglabā atsevišķa filmu un seriālu abonementa izvēles iespēju, kā arī nodrošina atsevišķu jaunāko kino filmu nomu.