"Beidziet, Tomass vienkārši sasita glāzi" - "Eirovīzijas" uzvarētāji saņem jautājumu par narkotiku lietošanu
Itālijas pārstāvji "Maneskin" pārstāvji taisnojas par šo mulsinošo mirkli tiešraidē.
Slavenības
2021. gada 23. maijs, 09:49

"Beidziet, Tomass vienkārši sasita glāzi" - "Eirovīzijas" uzvarētāji saņem jautājumu par narkotiku lietošanu

Jauns.lv

Ilgi gaidītais Eirovīzijas dziesmu konkurss ir beidzies. Par konkursa uzvarētājiem šoreiz kļuva Itālijas pārstāvji "Maneskin" ar dziesmu "Zitti e buoni", kuri nepiedalījās nevienā no pusfināliem, bet tāpat tika uzskatīti par favorītiem. Preses konferencē, kas notika tūlīt pēc konkursa, uzvarētāji stāstīja par savām emocijām un saņēma arī jautājumus par narkotisko vielu lietošanu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

"Eirovīzijas 2021" uzvarētāji Itālijas grupa "Maneskin" preses konferencē laistās ar šampanieti

gallery icon
11

Itālijai tāpat kā citām lielajām Eiropas valstīm "Eirovīzijas" pusfinālos nav jāsacenšas - šīs valsts dalībniekiem tāpat jau ir garantētas ekskluzīvas tiesības uzstāties finālā.

Preses konferencē pēc lielās uzvaras "Maneskin" vispirms pateicās faniem un plašsaziņas līdzekļiem, tad grupas vokālists Damians Deivids atvēra pudeli šampanieša un apšļāca ar to kolēģus. 

foto: AP/Scanpix

Grupas dalībniekiem preses konferencē tika jautāts, kā viņi jūtas, pārstāvot "Eirovīzijā" savu valsti šajā laikā, kad koronavīrusa pandēmijas dēļ Itālija cietusi tik daudz zaudējumu.

“Mēs uzskatām, ka šis pasākums ir nesis patiesu atvieglojumu. Mums patīk būt tā daļai. "Eirovīzija" daudz nozīmē visai pasaulei," sacīja grupas līderis. Pēc tam viņam tika uzdots drosmīgāks jautājums. Kad videokameras pasākuma laikā filmēja izpildītāju, viņš bija noliecies ļoti tuvu galdam un izskatījās tā, it kā viņš lietotu narkotikas. Žurnālists jautāja, vai viņš tiešām ir lietojis kokaīnu. "Tomass (grupas ģitārists) vienkārši sasita glāzi... Cilvēki, beidziet, es nelietoju narkotikas. Nesakiet tā, lūdzu," Deivids vairākas reizes atkārtoja.

foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS

Pēc uzstāšanās itāļi nebija īpaši runīgi, taču vairākkārt teica, ka pēc šāda novērtējuma saņemšanas jūtas īpaši. "Tās ir brīnišķīgas izjūtas. Kad atceros, ka mēs koncertēt sākām vienkārši uz ielas. Tas ir unikāli. Mēs vienkārši esam četri draugi un spēlējam mūziku, kas mums patīk. Un tas ir nenovērtējami," sacīja grupas vokālists.

"Eirovīzijas 2021" uzvarētāji - Itālijas pārstāvji "Maneskin" ar dziesmu "Zitti E Buoni"

gallery icon
43