Slavenības
2021. gada 20. maijs, 10:10

"Lēts pakaļdarinājums": Pamela Andersone nav apmierināta ar seriālu par savu dzīvi un galvenās lomas atveidotāju

Jauns.lv

Slavenās aktrises un modeles Pamelas Andersones tuvi draugi pieprasījuši pārtraukt autobiogrāfiskā seriāla “Pema un Tomijs” (“Pam & Tommy”) filmēšanu pēc tam, kad galvenajā lomā redzējuši aktrisi Liliju Džeimsu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nesen atklātībā nonākušas aizkulišu fotogrāfijas, kurās 32 gadus vecā britu aktrise Lilija Džeimsa redzama gluži kā savas slavenās kolēģes Pamelas Andersones kopija. Attēlā Džeimsa sabiedrībai demonstrē kuplās krūtis, kuras tik tikko spēj piesegt leģendārais sarkanais peldkostīms, kādā Pamela Andersone filmējās seriālā “Pludmales patruļa” (“Baywatch”). Lai Lilija būtu pēc iespējas līdzīgāka savai atveidotajai varonei, viņai galvā ir arī blondu matu parūka.

Radošās grupas darbinieki sarunā ar žurnālistiem atzīmējuši, ka ir absolūtā sajūsmā par Lilijas Džeimsas darbaspējām. Viņi norādījuši: aktrise ir tik ļoti pārņemta ar sev doto uzdevumu, ka ir gandrīz pēdējā, kas pamet filmēšanas laukumu.

Kanāla "Hulu" veidotais seriāls “Pema un Tomijs” stāstīs par Pamelas Andersones un “Mötley Crüe” bundzinieka Tomija Lī laulību un vētrainajām attiecībām. Kā arī pieminēs to, ka 1995. gadā ģimenes dzīvi izpostīja internetā nopludinātais pikantais mājas video.

Šobrīd darbs pie autobiogrāfijas ir apdraudēts, jo Andersone un viņas tuva draudzene Kortnija Lova paudušas sašutumu par redzēto. Andersone nosaukusi Liliju Džeimsu par “lētu pakaļdarinājumu” un paziņojusi, ka neskatīsies “šo briesmīgo seriālu”.

Savukārt Kortnija Lova savos izteikumos bijusi vēl kategoriskāka. “Šis stāsts ar Tomiju Lī sagādājis Pamelai lielu psiholoģisku traumu. Turklāt ne tikai viņai, bet arī viņas draugiem un ģimenei. Tagad viņi ielaužas viņas privātajā dzīvē. Man tas šķiet sasodīti nežēlīgi! Un kauns par Liliju Džeimsu, lai kas viņa būtu,” skandalozās dziedātājas teikto citē izdevums “Insider”.

foto: Jim Smeal/BEI/Shutterstock/ Vida Press
Kortnija Lova un Pamela Andersone 2005. gadā.