Slavenības
2021. gada 16. maijs, 05:00

Andris un Madara Biedriņi desmitās kāzu jubilejas gadā iegādājas zirgu

Inta Mengiša

Žurnāls "Kas Jauns"

Bijušā NBA basketbolista Andra Biedriņa (35) un viņa sievas Madaras Biedriņas ģimenē pārsteidzoši jaunumi – būdami pilsētnieki, viņi kļuvuši par zirga īpašniekiem.

Daudzi atminas, ka, spoži sākot savu basketbolista karjeru Amerikā, Andris Biedriņš pagādāja sev žilbinoši baltu "Porsche Cayenne" džipu, ko jau no tālienes Rīgā atpazina daudzi, priecādamies, ka ceļi krustojušies ar pašu Biedriņu. Viņam bija arī savs kuģošanas transportlīdzeklis – baudot vasaras Baltezerā, draugus vizināja stilīgā motorjahtā.

Pirms dažiem gadiem, jau pēc basketbolista karjeras beigšanas un atgriešanās dzimtenē, žurnālam "Kas Jauns" Andris atklāja, ka, sagaidot pasaulē trešo atvasi, ģimenes autoparks pamainījies un tagad viņi iegādājušies "Mercedes-Benz" markas busiņu – tā, lai visiem pietiek rūmes.

Bet nu – par prieku sievai Madarai un abu atvasēm – Biedriņi kļuvuši par skaistas ķēves Aleksas saimniekiem. Stalli gan bijušajam sportistam nav nācies celt, jo zirgs pēc iegādes ikdienā izmitināts Inčukalna Jauno jātnieku skolas kompleksā. Tur jau vairākus gadus jāšanā trenējas un pat piedalās sacensībās Andra un Madaras meita Elizabete.

Šovasar Andris un Madara Biedriņi atzīmēs kāzu desmito gadadienu. Pēc pusotru gadu ilgas kopābūšanas pāris gredzenus mija 2011. gada vasarā. Ģimenē aug desmitgadīgais dēls Emīls un meitas Elizabete (6) un pastarīte Jasmīna, kurai šovasar apritēs četri gadi.

Biedriņu ģimene 2018. gada vasarā

gallery icon
6

Citas interesantākās ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!