Pazīstamā krievu aktrise Jeļena Jakovļeva dzimšanas dienā saņem neparastu dāvanu no dēla - viņš tiek vaļā no zārka
Aktrise Jeļena Jakovļeva.
Slavenības
2021. gada 9. maijs, 08:28

Pazīstamā krievu aktrise Jeļena Jakovļeva dzimšanas dienā saņem neparastu dāvanu no dēla - viņš tiek vaļā no zārka

Līga Klīve

Žurnāls "Rīgas Viļņi"

Aktrise Jeļena Jakovļeva kādam vairāk atmiņā palikusi kā "Intermeitene", citam kā neatlaidīgā izmeklētāja Kamenska, bet patlaban var novērtēt, kā viņa asinsvadu ķirurģes un neatliekamās ķirurģijas nodaļas vadītājas Irinas Pavlovas lomā "šiverē" seriālā "Sklifosovska institūts".

Šā gada martā aktrise nosvinēja savu 60. dzimšanas dienu, bet tās priekšvakarā viņa saņēma kādu ilgi gaidītu dāvanu no dēla Denisa. Šeit jāpiemin, ka 28 gadus jaunais vīrietis jau sen zināms kā tetovējumu cienītājs, ar tiem klāta lielāka daļa Denisa ķermeņa, tostarp seja. Turklāt pirms diviem gadiem gan mati, gan bārda tika nokrāsoti koši rozā krāsā.

Aktrise Jeļena Jakovļeva ar dēlu.

Jeļena allaž bijusi ārkārtīgi iecietīga un demokrātiska pret dēla aizraušanos, taču, kad Deniss uz kreisā vaiga uztetovēja zārku, tas jau bija par daudz. Populārās aktrises kvēlākā vēlēšanās bija – kaut atvase nāktu pie prāta un atbrīvotos no nomācošās simbolikas, kas nevēsta neko labu. «Tā jau dēls man ir ļoti labs. Krietnu laiku pavadījis sevis meklējumos, bet nu viņam ir sava mūzikas grupa, strādā par frizieri un mēģina iet manās pēdās, spēlējot izrādēs. Nedzer, nesmēķē, sporto un rūpīgi seko līdzi tam, ko ēd. Ir tikai viena atkarība – tetovējumi. Viss sākās ar mājas mīluļa –  suņa – attēlu. Reiz pati, solidarizācijas nolūkos, uz muguras tiku pie neliela tetovējuma. Taču mugura nav seja. Denisu itin bieži kāds sauca par frīku vai aborigēnu, kas sakrāsojies kaujai,» stāsta Jakovļeva.

Un, lūk, mazu brīdi pirms mammas apaļās jubilejas Deniss ir atbrīvojies no zārka tetovējuma. Taisnību sakot, to pārtaisījis. Tetovējuma noņemšanas pasākums nav ne patīkams, ne lēts, ne ātrs, turklāt atstājot rētas. Tāpat starp lāzera procedūrām jāpaiet zināmam laikam, lai tās varētu turpināt un starplaikā seja mēdzot pietūkt kā pēc saņemtiem sitieniem.