Slavenības
2021. gada 1. maijs, 21:46

Princis Harijs, visticamāk, nepiedalīsies princeses Diānas piemiņas pasākumā

Jauns.lv

Saseksas hercogs varētu nedoties uz Lielbritāniju, jo Megana, visticamāk, neceļos, lai apmeklētu princeses Diānas piemiņas pasākumu jūlijā, apgalvo karaliskais biogrāfs Fils Dampjērs (Phil Dampier), vēsta britu tabloīdi.

Karaliskais eskperts apšauba, ka princis Harijis atgriezīsies Lielbritānijā, kā tas iepriekš ticis plānots, lai piedalītos savas mātes princeses Diānas skulptūras atklāšanā viņas dzimšanas dienā, kad viņai paliktu 60 gadi.

Bija paredzēts, ka Saseksas hercogs 1.jūlijā atgriezīsies Apvienotajā Karalistē, lai Londonā satiktu brāli Viljamu un tēti Čārlzu.

Princis Harijs vectēva Edinburgas hercoga prinča Filipa bērēs

gallery icon
26

Pagājušajā mēnesī viņš uz īsu brīdi atgriezās no Kalifornijas uz prinča Filipa bērēm un pēc ceremonijas patērzēja ar Viljamu.

Tas viesa cerības, ka abu attiecības varētu izlīdzināties. Tomēr saruna esot bijusi saspringta. Tagad Fils Dampjērs uzskata, ka Harijs, visdrīzāk, neceļos bez savas sievas Meganas, kura gaida abu otro bērnu:

Cilvēkus tik ļoti mīlošā princese Diāna

Diāna vienmēr gribēja būt princese cilvēku sirdīs, kāda arī bija.

gallery icon
41

"Es personīgi nedomāju, ka Megana atgriezīsies Lielbritānijā. Tāpat ir šaubas, ka Harijs ieradīsies princeses Diānas piemiņas pasākumā jūlijā, kad viņai būtu 60.dzimšanas diena."

Tomēr ne visi tam piekrīt. Biogrāfe Omida Skūbija (Omid Scobie) pagājušā mēnesī "Bazaar.com" rakstīja: "Harijs pievienosies Viljamam Kensigtonas pils dārzā ceremonijā, kas bija ieplānota 2020.gada vasarā."