Slavenības
2021. gada 26. aprīlis, 04:30

Dejotāja Viola Abramova-Mailīte pēc vīramātes ieteikuma noslēdz laulības līgumu

Jauns.lv

TV šova "Dejo ar zvaigzni" otrās sezonas uzvarētāja sporta deju profesionāle Viola Abramova-Mailīte ar vīru Rihardu Mailīti pērn atzīmēja 11. kāzu gadadienu, bet nu notariāli noslēguši laulības līgumu.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Violas vīrs Rihards Mailītis portālam Jauns.lv nopietni teic, ka šis solis absolūti nav saistīts ar šķiršanās plāniem, bet gan racionāli pārdomāts un veikts pēc abu pušu vienošanās. “Pie laulības līguma noslēgšanas par visas mantas šķirtību nonācām, jo nesen Rīgā es ģimenei kredītā iegādājos dzīvokli. Ierosmi pēc šī darījuma noslēgt laulības līgumu deva mana mamma, kura pēc profesijas ir juriste – ar domu, lai mūs pasargātu no mums pašiem vai apkārtējo apstākļu sakritībām, ja nu gadījumā kādudien rastos problēmas ar kredītsaistībām. Mums ar Violu katram ir savi nekustamie īpašumi, un nu mums nav riska tos zaudēt,” paskaidro Rihards Mailītis, kam kopā ar sievu Violu pieder sporta deju apmācību studija "RV Studio".

Pandēmijas laikā Viola attālināti vada deju nodarbības, savukārt Rihards ģimenei iztiku pelna savā arodā, strādājot par fizioterapeitu. “Diemžēl pandēmija ir nodarījusi smagu triecienu sporta deju nozarei, un, piemēram, mūsu deju studijā ir palicis tikai 30% audzēkņu. Visvairāk satrauc tas, ka daudziem bērniem ir nācies atteikties no sapņa par sporta deju profesionālu karjeru. Paliek tikai daļa no tiem, kas jau ir paaugušies, dejojuši ilgāk un pieredzējuši sacensību azartu. Bet jauniņie, kas sāka mācīties pērnruden lielākoties ir apmācības pārtraukuši,” atklāj deju studijas līdzīpašnieks.

Dejo ar zvaigzni spilgtākie mirkļi

gallery icon
6

Viola Abramova-Mailīte efektīgā vakarkleitā

gallery icon
11