Trakā pasaule
2021. gada 20. aprīlis, 11:37

Amerikāniete ir pārliecināta, ka viņas mājas pagalmā paviesojies mazs dinozaurs

Jauns.lv

Amerikāņu piekrastes pilsētiņas Palmkoustas iedzīvotāja savas mājas pagalma novērošanas kameras uzņemtajā video pamanījusi nenosakāmu radību. Tā nelīdzinājās ne sunim, ne kaķim.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kristīna Raiena naktī pulksten 3.40 telefonā saņēma paziņojumu, ka pagalmā fiksēta kustība. Amerikāniete pārbaudīja novērošanas kameras uzfilmēto video un bija šokēta – tumsā redzētais briesmonis dažu sekunžu laikā uz pakaļkājām pārskrēja viņas pagalmu. Mājas saimniece ir pārliecināta, ka viņu apciemojis mazs velociraptors.

foto: Ekrānuzņēmums
"Varbūt esmu pārskatījusies multenes, bet es saskatu velociraptoru," saka mājas saimniece.

"Nu, kurš dzīvnieks pulksten 3.40 staigās šajā maršrutā? Varbūt esmu pārskatījusies multenes, bet es saskatu velociraptoru vai kādu citu dinozauru mazuli.  Daži saskata lielu putnu, bet, man šķiet, ka tas ir absurds – var redzēt priekšējās kājas. Jums tā nešķiet?" Pārdomās par piedzīvoto dalās Kristīna.

Pēc tam, kad Kristīna nofilmēto materiālu publicēja savā "Facebook" profilā, tas nekavējoties kļuva virāls. Cilvēki komentāros izteica savas teorijas par to, kas tajā redzams. Variantu ir daudz: no tuvējās fermas izbēguša tītara, līdz mītiskajam mājlopu biedam - čupakabram.

"Es nopietni saku, ka tas ir suns aligatora vai dinozaura kostīmā, aiz tā vēl stiepjas viņa pavada," komentē kāds soctīkla lietotājs.

"Varbūt tā ir lapsa, kurai dīvaini novietota aste," prāto kāds cits komentētājs.

"Čupakabra! Izskatās, ka 2020.gads turpinās arī 2021... Viss ir iespējams," ironizē cits "Facebook" komentētājs.