VIDEO: apbruņojušies ar āderu kociņiem, Brikmaņi dodas lūkot jauno zemes gabalu
TV
2021. gada 12. aprīlis, 18:18

VIDEO: apbruņojušies ar āderu kociņiem, Brikmaņi dodas lūkot jauno zemes gabalu

Jauns.lv

Nauris un Aija Brikmaņi kanāla "360TV" raidījuma "Ģimene burkā" skatītājiem atklājuši - nesen iegādātajā zemes gabalā tomēr savu sapņu māju nebūvēs. Īpašumu Brikmaņi nolēmuši pārdot un nu jau gatavi lūkoties pēc jaunas vietas savai ģimenes ligzdiņai Ozolnieku pusē.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Lai pārliecinātos, vai jaunais īpašums būs viņu vēlmēm atbilstošs, viņi talkā ņēmuši kādu būtisku atribūtu – āderu kociņus jeb rīkstītes, kas nosaka āderu krustošanās vietas. Turklāt tās likuši lietā jau iepriekš, aplūkojot citas potenciālās īpašuma vietas.

Tiesa, Nauris Brikmanis atklāti saka – viņš tomēr nedaudz baidoties no tā, ka šajā zemes gabalā, kuru ģimene sen jau vēlējusies iegādāties, āderes būs. “Ko tad? Mēs neņemsim to zemi?” sievai raidījuma jaunākajā sērijā jautā Nauris.

Aija gan steidz vīru mierināt, ka zemi ņemšot arī ar visām āderēm, viņai tikai svarīgi saprast, kurā vietā gultu novietot. “’Tur jau viss var būt, tas pazemes avots var būt – vienkārši, ja viņš ir zem sienas, tā siena var kaut kādā laikā trūdēt un pūt. Bet viņš jau tur apakšā var būt, tas ir tikai normāli.” skaidro Aija.