foto: Publicitātes
VIDEO: Kašera mamma neslēpj, ka bijusi izbīlī, uzzinot par dēla netradicionālo orientāciju
Kašera mamma un Kašers.
TV
2021. gada 8. aprīlis, 08:11

VIDEO: Kašera mamma neslēpj, ka bijusi izbīlī, uzzinot par dēla netradicionālo orientāciju

Jauns.lv

Ziņa, ka multimākslinieks Kašers “iznācis no skapja” un publiski paziņojis, ka ir attiecībās ar puisi, savulaik kļuva par vienu no apspriestākajiem notikumiem pašmāju šovbiznesā.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Nu teju visi arī zina, ka Kašers gatavojas kāzām ar savu mīļoto vīrieti Jāni, “STV Pirmā!” realitātes šova “Slavenības. Bez filtra” skatītājiem atklāti rādot pāra ceļu līdz laulību ceremonijai, kas iecerēta Dānijā.

Kašera un viņa Jāņa dzīves ainiņas

gallery icon
39

Taču ko par dēla netradicionālo orientāciju domā viņa mamma? Kā viņa uzņēmusi faktu, ka dēlam blakus būs nevis mīļotā meitene, bet gan puisis? “Nu, kādas gan man var būt sajūtas? Es Kašeru mīlu kā bērnu un pieņemu visu, kā dzīvē notiek. Ja viņš ir laimīgs, tad es arī esmu laimīga. Ko es varu vairāk gribēt? Tā ir viņa dzīve,” saka Kašera mamma, piebilstot, ka sākotnēji gan šī ziņa nākusi ļoti negaidīti un raisījusi pat izbīli.

Tomēr tā vietā, lai ko pārmestu, viņa lēmusi šo faktu pieņemt: “Es vienkārši izvērtēju visu to, kas notiek manā ģimenē. Tas ir tomēr mans bērns – mīlēts un lolots. Man ir divi dēli, un abi ir ļoti nozīmīgi manā dzīvē. Un es to pieņēmu. Ko savādāk man darīt? Aizcirst durvis un pateikt – ņem savus čemodānus un vācies?” retoriski jautā multimākslinieka mamma.

Runājot par Kašera attiecībām ar Jāni, viņa neslēpj prieku, ka dēlam blakus ir tik jauks cilvēks, kurš nu ir ienācis arī viņu ģimenē.