2021. gada 7. aprīlis, 19:05

Sieviete pie savas mājas atrada netīru drēbju kaudzi. Patiesība par noslēpumaino "dāvanu" pārsteidza daudzus

Jauns.lv

No rīta pamodusies, Sibilla Mūra no Teksasas štata pie savas mājas sliekšņa uzgāja grozu ar netīru veļu. Blakus stāvēja maiss ar veļas ziepēm un mīkstinātāju. Noslēpumainais svešinieks šķiet burtiski deva mājienu: Mūrai kaut kādu iemeslu dēļ svešā vīrieša bikses, zeķes un krekli ir jāizmazgā...

Sieviete nodomāja, ka tā ir kaut kāda kļūda un atstāja grozu turpat. Ja nu pēkšņi uzrodas netīro drēbju īpašnieks? Veselu diennakti grozs nostāvēja pie durvīm, neviens pēc tā neieradās.

Tad Mūra nolēma pati atrast īpašnieku un publicēja attēlus ar netīro veļu soctīklos. Par šo stāstu ieinteresējās pat vietējie mediji.

Trīs dienas sieviete mēģināja atrisināt rēbusu ar netīro veļu. Kurš tas varēja būt? Kāpēc izvēlēta tieši Mūra? Sieviete nogura gaidīt un padevās – viņa paņēma un izmazgāja svešās mantas.

Mūra nosprieda, ka veļas nav pārāk daudz un tas viņai nekādas īpašas grūtības nesagādās. Mūra drēbes izmazgāja un rūpīgi salika atpakaļ grozā. Burtiski pēc desmit minūtēm kāds klauvēja pie viņas mājas durvīm.

Uz sliekšņa stāvēja vīrietis, tas pats noslēpumainais svešinieks. Viņš pastāstīja, ka jau trīs dienas staigā vienās un tajās pašās džinsu biksēs, centies noskaidrot, kur palicis viņa grozs ar drēbēm.

Izrādās, ka netālu no Mūras dzīvo sieviete, kura par atlīdzību mazgā viņa netīrās drēbes. Bet grozu kļūdas pēc atstājusi nepareizajā adresē. Vīrietis atvainojās, taču Mūra pasmējās un reizē iepriecināja viņu, ka beidzot varēs uzvilkt tīras bikses.

Svešinieks vēl ilgi viņai par to pateicās un turpināja atvainoties. Sarunā ar žurnālistiem Mūra sacīja, ka nemaz nenožēlo, ka izmazgāja svešās drēbes. Pēc viņas domām, pēdējais gads daudziem nav bijis no vieglajiem, tad kāpēc nepalīdzēt kaut ar sīkumu.