foto: Ekrānuzņēmums
Māmiņa šausmās sastinga, saprotot, ka meita dodas briesmīgu čukstu virzienā
Sieviete domā, ka saskārusies ar paranormālu parādību.
Trakā pasaule
2021. gada 6. aprīlis, 13:12

Māmiņa šausmās sastinga, saprotot, ka meita dodas briesmīgu čukstu virzienā

Jauns.lv

Kāda sociālā tīkla "Reddit" lietotāja bija spiesta piedzīvot pamatīgas bailes, kad viņa pārskatīja meitas istabā novietotās novērošanas kameras uzņemtos kadrus. Sākotnēji redzams, ka nenotiek nekas aizdomīgs. Sieviete viedtālrunī sarakstās ar nekustamo īpašuma mākleri, jo gatavojas iegādāties jaunu mājokli. Māmiņa periodiski spogulī paskatās, ko dara mazā meitene.

Kādā brīdī meitenīte sāk doties pretī kamerai, pamāj tai ar roku un pēc tam aizķer līdzās esošo aizkaru. Ja uzmanīgi ieklausās, var dzirdēt, ka bērnam, dodoties pie kameras, atskan biedējoši čuksti. Kāds trīs reizes atkārto frāzi "Help me" (tulkojumā no angļu valodas "Palīdzi man").

foto: Ekrānuzņēmums
Sieviete domā, ka saskārusies ar paranormālu parādību.

Sieviete norādīja, ka bija šokēta un atklāja, ka tonakt viņas istabā eksplodēja spuldze. Arī citus soctīkla lietotājus redzētais satrauca, daudzi bija gatavi ticēt pārdabiskiem spēkiem. Tomēr daži norādīja, ka, iespējams, novērošanas kamera tikusi uzlauzta.

"Es nespēju nedomāt par cilvēkiem, kas uzlauž ierīces un pastāvīgi vēro jūs un jūsu bērnu. Tāpēc man šādas kameras nepatīk. Grūti pateikt, vai tas ir hakeris vai arī spoks, bet jebkurā gadījumā tas ir biedējoši," rakstīja kāds no komentētājiem.

Sieviete atbildēja, ka sazinājusies ar kameras ražotājiem, kuri norādījuši, ka sistēmā nav notikusi ielaušanās. Turklāt šajā mājā arī iepriekš ir piedzīvoti briesmīgi notikumi. Māmiņa cer pēc iespējas ātrāk nopirkt un pārcelties uz jaunu mājokli.

"Es noticētu, ka tā ir ielaušanās, bet manas mātes mājā ar mani un meitu notikušas arī citas neizskaidrojamas lietas. Mēs nofilmētajos materiālos jau redzējām melnu ēnu, un tad meita pamodās un kliedza. Savā istabā jūtu, ka kāds mani novēro, elpo pakausī. Mani ir mocījuši šausmīgi murgi. Tāpat mājā ir pazudušas lietas, bet tad pēkšņi atradušās," norādīja pārbiedētā māmiņa.