Slavenības
2021. gada 25. marts, 08:55

Viņa no prieka staro. Paparaci nofotografējuši Kimu Kardašjanu pēc šķiršanās no Kanjes Vesta

Jauns.lv

Pēc šķiršanās no vīra repera Kanjes Vesta (43) realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana (40) šķiet burtiski uzplaukusi. Var redzēt, ka viņa bauda dzīvi.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kima Kardašjana pēc šķiršanās no Kanjes Vesta 2021. gada martā

gallery icon
8

Nesen paparaci pamanījuši Kimu Kardašjanu Losandželosā un, protams, nofotografējuši: miljonāre staroja no laimes un izskatījās nevainojami, ģērbusies miniatūrā topiņā un augumam piegulošās garajās biksēs ar čūskādas rakstu. Savu koptēlu četru bērnu māmiņa bija papildinājusi ar sandalēm uz augstiem papēžiem un mazu spožu somiņu, kas lieliski harmonēja ar viņas “Maybach” automašīnas sudraboto krāsu.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Laulības šķiršanas prasību no Kanjes Vesta sabiedrības dāma tiesā iesniedza aizvadītajā mēnesī. Baumas par nesaskaņām slavenā pāra privātajā dzīvē aizsākās jau pirms gada un kulmināciju sasniedza vasarā, kad Vests visiem par pārsteigumu nolēma kandidēt ASV prezidenta vēlēšanās.

Kanjes Vesta tikšanās ar Donaldu Trampu Ovālajā kabinetā 2018. gada oktobrī

gallery icon
15

Krisa Dženere nesen izteikusies, ka viņas meita šobrīd piedzīvo grūtus laikus, taču kameras priekšā par to pagaidām nav gatava runāt. Šķiršanās lietu sarežģītāku padara arī tas, ka pārim ir četri kopīgi bērni – Norta (7), Seints (5), Čikāga (3) un nepilnus divus gadus vecais Psalms. Protams, arī miljardu dolāru vērto kopīgo īpašumu dalīšana prasīs laiku un diskusijas, kamēr tiks rasta vienošanās.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon
14

Kimas Kardašjanas un viņas ģimenes kristības Armēnijā

gallery icon
8