foto: Fox Soul/YouTube / BACKGRID/ Vida Press
Maikla Džeksona dēls Prinss Maikls.
Maikla Džeksona dēls Prinss Maikls.
Slavenības
2021. gada 23. martā, 07:59

Maikla Džeksona dēls sniedz retu interviju un atzīstas: "Neprotu ne dejot, ne dziedāt"

Jauns.lv

Popmūzikas karaļa Maikla Džeksona vecākais dēls Prinss Maikls (24) ļoti reti piekrīt sarunām ar žurnālistiem. Nesen viņš izdarījis izņēmumu un sniedzis interviju "YouTube" kanālā “FOX Soul”, kurā dalījās atmiņās par sava slavenā tēva dotajiem padomiem, kā arī atzina, ka radošās izpausmes viņu nepavisam nesaista.

Maikla Džeksona dēls sniedz retu interviju un atzī...

Maikla Džeksona mamma un citi radinieki apmeklē vecākā dēla Prinsa Maikla izlaidumu

2019. gadā popmūzikas karaļa mantinieks absolvēja koledžu, taču izglītošanās procesu aizvien nav beidzis. Maikls Džeksons regulāri dēlam stāstījis, ka mācīties ir nepieciešams visu laiku, un šo tēva doto norādījumu Prinss Maikls aizvien uzcītīgi ievēro. “Mans tēvs teiktu ko tādu: “Tajā brīdī, kad tu pārstāj mācīties, tu sāc mirt. Tu pieļausi kļūdas, taču tev nāksies nopurināt putekļus no sevis un atgriezties”,” savās atmiņās padalījies Džeksona vecākais dēls.

Maikla Džeksona bērni tēva 60. gadu jubilejas pasākumā

Parisa un Prinss Maikls Džeksoni tēva popmūzikas karaļa Maikla Džeksona dimanta jubilejas pasākumā Lasvegasā.

Pēc koledžas absolvēšanas Prinss sāka nodarboties ar labdarību un pat kopā ar draugiem nodibinājis fondu slimnieku palīdzībai Losandželosā. Taču daudzi prognozēja, ka Džeksona vecākais dēls ies sava slavenā tēva pēdās un dzīvi saistīs ar mūziku.

Tā maskējās Maikls Džeksons un slēpa savu bērnu sejas

“Ja es izlemtu kļūt par mākslinieku, ģimene ar mani būtu ļoti atklāta. Viņi man pateiktu, ka tas nav domāts man. Man nav balss, lai dziedātu. Man pat bija vajadzīgs zināms laiks, lai izprastu, ko nozīmē “bīts”. Tagad vismaz to es esmu sapratis. Arī dejot es neprotu,” atzinies Prinss. Maikls Džeksons centies ieaudzināt bērnos labu gaumi attiecībā uz mūziku un regulāri viņus iepazīstinājis ar dažādu žanru skaņdarbiem.

19 gadus vecais filantrops Prinss Maikls Džeksons manīts Kalifornijā, kad devās uz TV studiju „Extra TV”, stāstīja par labdarības organizāciju „Heal Los Angeles”, kuras rindās aktīvi arī pats darbojas. Šī fonda mērķis ir cīnīties pret vardarbību pret bērniem, badu un bezpajumtnieku problēmām.

Maikla Džeksona vecākais dēls Prinss dodas uz TV studiju

19 gadus vecais filantrops Prinss Maikls Džeksons manīts Kalifornijā, kad devās uz TV studiju „Extra TV”, stāstīja par labdarības organizāciju ...

Maikls Džeksons un Debija Rova ar abiem bērniem

Maikls Džeksons ar tolaik vēl sievu Debiju Rovu un kopīgajiem bērniem Prinsu Maiklu un Parisu.