Slavenības
2021. gada 19. marts, 12:12

"Tu esi ieslodzīta!" - Meganas Mārklas mammu šokē karaliskās ģimenes aizliegumi hercogienei

Jauns.lv

Megana Mārkla (39) britu karaļnamā nodzīvoja tikai divus gadus. Pēc viņas mammas Dorijas Reglendas (64) domām, meita visu laiku atradusies “zelta būrītī”.

Pēc kāzām bijusī amerikāņu aktrise un princis Harijs pārcēlās uz dzīvi Frogmoras kotedžā, kas atrodas netālu no Vindzoras pils. Šo īpašumu pārim uz kāzām uzdāvināja Harija vecmāmiņa.

Frogmoras kotedža

gallery icon
11

Karalienes Elizabetes II dāvinātais īpašums 2019. gada vasarā Meganai kļuva par ieslodzījuma vietu. Tolaik tika teikts, ka Saseksas hercogiene izolējusies no ārpasaules pēc pašas brīvas vēlēšanās.

Hercogiene Megana un princis Harijs Londonā 2020. gada 5. martā

gallery icon
20

Taču tagad parādījušās jaunas intriģējošas atklāsmes par Meganas dzīvi, esot karaļnamā. Atklājies, ka hercogienes mamma Dorija Reglenda tovasar apciemojusi meitu Frogmorā. Mamma gribējusi izklaidēt meitu ar nelielu pastaigu pa pilsētu, kuras laikā abas nopirktu sev kafiju. Taču pils aizliegusi Harija sievai iziet sabiedrībā.

Hercogienes Megana, Ketrīna un citi karaliskās ģimenes pārstāvji piedalās karalienes dzimšanas dienas parādē 2019. gadā

gallery icon
24

“Meitas izolētā eksistence satraukusi Doriju. Viņa pie meitas uz Frogmoras kotedžu atbraukusi vasarā un bijusi pārsteigta par to, ka ne viņai, ne hercogienei neļauj iziet uz pilsētu pēc kafijas. Tad Dorija ar šausmām teikusi meitai: “Tu esi ieslodzīta!” – žurnālam “Harper’s Bazaar” pastāstījis Meganas Mārklas biogrāfs.

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda

Meganas Mārklas mamma Dorija Reglenda.

gallery icon
27

Pēc skandalozās intervijas Oprai Vinfrijai bijusī aktrise un viņas vīrs vairs sevi nekādā mērā nesaista ar “Firmu” (tā briti sarunvalodā mēdz dēvēt karalisko ģimeni, un intervijā tā to nosaukusi arī Megana). Laulātie draugi nomainījuši sava labdarības fonda “Archewell” logotipu. Agrāk viņi izmantoja no abu vārdu pirmajiem burtiem radītu kopā savītu monogrammu, virs kuras redzams kronītis. Līdz ar liegumu izmantot “Sussex Royal” kā savu firmaszīmi, arī logotipu pāris pārstrādāja.

Megana Mārkla un princis Harijs paziņo par sava podkāsta “Archewell Audio” atklāšanu

gallery icon
8

Tagad Saseksas hercogi kā savu firmaszīmi izmanto zīmējumu, kurā redzami iniciāļi “A” un “W”. Par to pavēstījušās skolnieces, kuras mācās Londonas austrumos. Viņas saņēmušas vēstuli no Meganas Starptautiskajā sieviešu dienā. Prinča sieva pati personīgi šo mācību iestādi apmeklēja pirms gada, tāpēc nevarēja neapsveikt skolnieces un skolotājas šajā svētku reizē.

Princis Harijs un Megana Mārkla par 14.6 miljoniem dolāru nopērk savu pirmo māju ASV

gallery icon
35

Megana Mārkla ar māti ierodas Klaivdenhausas viesnīcā

Karaliskā līgava Megana Mārkla piektdien, 18.maijā ieradās Klaivdenhausas viesnīcā un spa Berkšīras grāfistē, kur viņa pirms kāzām ar Lielbritānijas princi ...

gallery icon
40

Megana Mārkla seriāla “Suits” uzņemšanas laikā

gallery icon
36