foto: Mārtiņš Ziders
"Katru dienu skatījos uz viņas bildi," - Dāvis Auškāps atklāj, kā iepazinies ar sievu Aiju
Dāvis un Aija Auškāpi.
TV
2021. gada 18. marts, 11:50

"Katru dienu skatījos uz viņas bildi," - Dāvis Auškāps atklāj, kā iepazinies ar sievu Aiju

Jauns.lv

Šonedēļ ar telekanāla "360TV" raidījuma "Pasaki to skaļi" starpniecību savai krustmātei - finansistei un kulinārijas ekspertei Ilzei Jurkānei - negaidītu pārsteigumu un sirds siltus paldies vārdus bija sarūpējis uzņēmējs un režisors Dāvis Auškāps.

Līdz ar abu kopīgiem dēku stāstiem skatītājiem bija iespēja uzzināt ko vairāk arī par katru no raidījuma viesiem. Tā, piemēram, Dāvis Auškāps atklāja līdz šim nezināmus faktus par to, kā iepazinies ar savu sievu grupas “Prāta vētra” menedžementa vadītāju Aiju Auškāpu.

foto: Mārtiņš Ziders
Dāvis un Aija Auškāpi.

“Es katru dienu skatījos uz viņas bildi...” tā stāstu par abu neparasto iepazīšanos iesāk Dāvis. Izrādās, Aija topošā vīra restorānā svinējusi 30 gadu jubileju, kurai par godu draugi bija sarūpējuši arī bilžu kolāžas, kas rotājušas telpas sienas. Pēc ballītes beigām dažas no fotogrāfijām esot vēl palikušas restorānā un teju ik dienu bijušas Dāvja acu priekšā.

Sabiedrībā zināmi ļaudis pulcējas Dāvja Auškāpa jaunā bāra atklāšanā

Vecrīgā durvis vēris jauns gastrobārs „Jūlijs Pumpurs”, kura saimnieks ir „Teātra bāra” īpašnieks Dāvis Auškāps.

gallery icon
59

Pēc kāda laika Dāvis nejauši saticis Aiju, kura ar abu kopīgo draugu kompāniju devusies uz pasākumu, un pievienojies. “Un tā tas sākās. Tas bija pietiekami pēkšņi tai brīdī, bet tam tomēr Aija bija sagatavojusi to augsni," raidījuma studijā jokoja Dāvis.

Auškāpam sieva dāvā meitu

gallery icon
4