Trakā pasaule
2021. gada 8. marts, 12:37

Zviedriete mājupceļā veica tiešraidi, nepamanot, ka aiz koka viņu gaida biedējoša seja

Jauns.lv

Nesen Gēteborgas iedzīvotājai Elīnai Melbergštedtai nācās iet cauri parkam, lai īsinātu ceļu līdz tuvākajai sabiedriskā transporta pieturai. Tas notika vēlā vakarā, tāpēc viņa ieslēdza "Instagram" kameru un telefona gaismiņu, lai izgaismotu apkārtni, paralēli arī ierakstot apkārt notiekošo. Nokļuvusi līdz autobusam, zviedriete publicēja savu ierakstu "Instagram" stāstu jeb "story" sadaļā. Drīz viņas telefons tika pārpludināts ar ziņām no pārbiedētiem sekotājiem. Nekas pārsteidzošs, ja vien neņem vērā to, ko tieši Elīnai videoklipā izdevies iemūžināt.

Video redzams, ka meitene filmē parkā esošos kokus, bet kādā brīdī no kāda stumbra aizmugures iznirst cilvēkam līdzīga figūra ar biedējoši baltu seju. Sapratis, kādas mistiskas šausmas nofilmējusi Elīna, viens no viņas sekotājiem pārpublicēja video sociālajā tīklā "Reddit", kur tas ātri kļuva virāls.

foto: Ekrānuzņēmums
No koka stumbra aizmugures iznira cilvēkam līdzīga figūra ar biedējoši baltu seju.

Komentētāji sadalījās vairākās nometnēs. Daži pārbiedētie lietotāji video redzamo objektu nodēvēja par „dēmonisku radību”, bet citi to uzskatīja par cilvēku, kurš mēģina paslēpties. Vēl daži bija pārliecināti, ka nav iemesla bailēm, jo tā noteikti bijusi vāvere vai jenots, vēsta "Daily Star".

foto: Ekrānuzņēmums
Soctīkla lietotāji pagaišinājuši video kadrus, lai varētu labāk saskatīt mistisko figūru.

"Dēmoniska būtne, kas lūr ārā no koka?" jautāja kāds "Reddit" lietotājs.

"Man šķiet, ka es redzēju degunu... Tas izskatās pēc cilvēka, lai arī cik dīvaini tas nebūtu," komentēja cits soctīkla lietotājs.

"Tas nepārprotami ir kaut kāds dzīvnieks, jūs redzat viņa ausis, hehe. Laikam jenots," cilvēkus mierina cits soctīkla lietotājs.