Slavenības
2021. gada 8. marts, 07:17

Sindijas Kraufordes 19 gadu vecā meita Kaija pozē žurnāla vākam bez dekoratīvās kosmētikas

Jauns.lv

Deviņdesmitajos gados populāras supermodeles Sindijas Kraufordes un uzņēmēja un bijušā modeļa Randes Gerbera meita Kaija Gerbere ir īsta skaistule! Viņa pozējusi žurnāla vākam bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

Sindijas Kraufordes un Randes Gerbera 19 gadu vecā meita Kaija ikdienā tikpat kā nelieto kosmētiku. Līdz ar to fanu izbrīns nebija liels, kad viņi redzēja žurnāla “i-D Magazine” vāka fotogrāfiju, kurai modele pozējusi bez grima. Fotogrāfija, kas uzņemta no tuva attāluma, akcentē Kaijas dabiski biezās skropstas un uzacis, ko viņa ģenētiski pārmantojusi no savas skaistās mammas.

Kaijas “Instagram” kontam ir seši miljoni sekotāju. Daudzi no viņiem pie šīs fotogrāfijas ierakstījuši sajūsmas pilnus komplimentus jaunajai modelei. “Kas par skropstām!”, “Tavas uzacis ir mans mērķis, kur tiekties”, “Nereāli skaista, kā eņģelis”, “Dabisks skaistums! Un kādas acis – ooou”.

Sabiedrības uzmanību piesaistījušas ne tikai fotogrāfijas, bet arī neparastā formātā pasniegtā intervija, kas publicēta žurnālā. Jautājumu un atbilžu vietā redakcija izvēlējusies citātus no video, kas filmēts viņas grāmatnieku klubiņam. Ar šim nelielajiem video Kaija pati dalījusies sociālajos tīklos.

Sindijas Kraufordes meita Kaija Gerbere - viena no pieprasītākajām jaunajām modelēm

gallery icon
177

Atklājies, ka 19 gadus vecā jauniete vēlētos izmēģināt savus spēkus literatūrā un uzrakstīt romānu, kas “liktu cilvēkiem raudāt, to lasot”. Kaijai jau ir padomā ievada rindiņas šim garadarbam. “Pirmais teikums, par ko esmu daudz domājusi, būs: “Es tev piedodu”,” Kaija padalījusies par savu topošās literātes sapni.

Sindija Krauforde ar ģimeni Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā

Sindija Krauforde ar ģimeni 2018. gada Britu modes balvu pasniegšanas ceremonijā.

gallery icon
35

Kaija Gerbere zīmola „Hudson Jeans” reklāmas fotogrāfijās

Supermodeles SIndijas Kraufordes meita Kaija Gerbere zīmola „Hudson Jeans” reklāmas fotogrāfijās.

gallery icon
9

Sindijas Kraufordes meita Kaija pozē brālim Preslijam

gallery icon
8