Pēdējā vēlēšanās. Selīnas Dionas vīrs vēlas nomirt sievas rokās
Selīna Diona un Renē Andželils kāzu dienā 1994. gada 17. decembrī.
Slavenības
2015. gada 25. augusts, 19:46

Pēdējā vēlēšanās. Selīnas Dionas vīrs vēlas nomirt sievas rokās

Jauns.lv

Dziesmas „My Heart Will Go On” izpildītājas, kanādiešu dziedātājas Selīnas Dionas (47) vīrs mūzikas menedžeris Renē Andželils (73) cīnās ar rīkles vēzi un paudis savu pēdējo vēlēšanos. Viņš gribētu nomirt sievas rokās.

Nesenā intervijā dziedātāja pastāstījusi par sarunu, kas notikusi viņu mājās. „Es apjautājos vīram – ‘Vai tev ir bail. Es saprotu. Parunā ar mani par to,” atceras Selīna. „Un Renē man atbildēja ar vārdiem: ‘Es vēlos nomirt tavās rokās.’ Apstiprināju, ka ‘būšu līdzās un tu varēsi nomirt manās rokās.’”

Taču par spīti savai pēdējai vēlmei, Renē uzstājis, lai sievai jāatgriežas Lasvegasā un turpina uzstāties savā šovā, kaut arī viņu māc lielas bailes, kad Selīna nav mājās ar viņu.

Iepazinās ar vīru 12 gadu vecumā

Renē Andželils un Selīna Diona ir laimīgi precējušies kopš 1994. gada un ir trīs bērnu vecāki. Renē Šarlam ir 14 gadu, bet dvīņiem Nelsonam un Edijam oktobrī būs piektā dzimšanas diena.

Dziedātāja intervijās nekad nav slēpusi, ka dvīņus ģimene sagaidījusi pateicoties mūsdienu medicīnas iespējām. Bērnus izdevies ieņemt vien sestajā mākslīgās apaugļošanas reizē. Bērnu bioloģiskais tēvs ir viņas vīrs Renē.

Selīnai bija tikai 12 gadu, kad viņa pirmoreiz ieraudzīja Renē Andželilu. Viņam tolaik bija jau 38. Pagāja vēl desmit gadi, līdz Selīna saprata, ka ir iemīlējusi šo divreiz šķirto vīrieti. 1988. gadā pēc piedalīšanās „Eirovīzijas” dziesmu konkursā (Selīna pārstāvēja Šveici un togad uzvarēja) sekoja viņu pirmais skūpsts. „Viņš bija vīrietis, kādu es vēlējos,” atceras Selīna. „Es neilgojos pēc jaunāka. Es vēlējos tieši viņu. Un vēlējos piederēt tikai viņam.”

Savu vīru Selīna sauc par mūža mīlestību – ne tikai tagad, kad vīrs ir uz nāves gultas. Dziedātāja vienmēr izrādījusi dziļu mīlestību pret Renē: viņa koncertos sūtījusi vīram gaisa skūpstus un intervijās ar neviltotas laimes sajūtu stāstījusi par savu dzīvesbiedru.

„Mums viss ir labi”

„Neaizmirstiet, ka viņš ir grupas līderis visu manu dzīvi,” intervijā „USA Today” norāda Diona. „Viņam ir bezgala grūti neredzēt mani visu dienu un nestrādāt kopā ar mums. Taču viņš vēlas, lai es turpinu strādāt, uzstājos šovā, sniedzu intervijas. Taču viņam arīdzan ir ļoti bail, kad neesmu mājās kopā ar viņu.”

„Es sākotnēji negribēju būt te Lasvegasā, man tas nav vajadzīgs. Nepārprotiet mani, man ļoti patīk dziedāt cilvēku priekam, taču man ir savas prioritātes. Renē man patiešām pasniedza dāvanu.”

„Manas sēras, tās bija pērn. Domāju, ka nu ir gana. Uz doto brīdi...”

„Kad tas notiks, būs ļoti smagi. Mans smagākais darbs šobrīd ir stāstīt vīram, ka viss ir labi. Ka es parūpēšos par mūsu bērniem. Un viņš tikai raudzīsies uz mums no citas vietas.”

Kāzas TV tiešraidē

Renē un Selīna apprecējās 1994. gada 17. decembrī. Viņu laulību ceremoniju tiešraidē rādīja valsts televīzija un tauta dēvēja par Kanādas karaliskajām kāzām. Ārā pie baznīcas bija pulcējušies vairāk nekā 5000 fanu. Selīnas zīda un mežģīņu kāzu kleitai bija septiņus metrus gara šlepe, ko nesa astoņas līgavas māsas. Savukārt tiāra, kas rotāja līgavas galvu, svēra trīs kilogramus un bija rotāta ar 2000 Austrijas kristāliem. Līgavas plīvurs bija tik garš, ka baznīcā sniedzās no altāra līdz pat ieejas durvīm.

Selīna vēl nebija precējusies, kad nomira viņas māsasmeita Karīna. Dziedātāja bija meitenei līdzās nāves brīdī. Savukārt piecus gadus pēc kāzām viņu ģimeni piemeklēja vēl viena traģēdija. Vīram konstatēja rīkles vēzi. Par laimi, ārstiem Renē slimību izdevās apturēt. Drīz arī pāris sagaidīja kādu ārkārtīgi priecīgu vēsti. Selīna visbeidzot bija mātes cerībās. 2001. gada 25. janvārī pasaulē nāca pirmdzimtais, kam vecāki deva vārdu Renē Šarls.

Selīna Diona – „My Heart Will Go On” Kasjauns.lv / Foto: Vida Press