foto: Vyacheslav Prokofyev/TASS
Filips Kirkorovs joprojām parādā Latvijas bankai 1,5 miljonus - pie darba ķeras tiesu izpildītāji
Filips Kirkorovs.
Slavenības
2021. gada 26. februāris, 13:17

Filips Kirkorovs joprojām parādā Latvijas bankai 1,5 miljonus - pie darba ķeras tiesu izpildītāji

Jauns.lv

Krievijas popmūzikas karalis Filips Kirkorovs ir parādā aptuveni 140 miljonus rubļu (aptuveni 1,5 miljoni eiro) likvidējamajai Latvijas bankai "ABLV Bank".

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Filips Kirkorovs "Instagram" mirkļos 2020. gadā

gallery icon
75

Kā vēsta Federālā ziņu aģentūra (ФАН), Kirkorovs un viņa uzņēmums "Philipp Kirkorov Production", kuriem jau pirms vairāk nekā gada tiesa lika atmaksāt parādus, neesot vēl pārskaitījuši ne centa.

2019. gada septembrī likvidējamā "ABLV Bank" tiesas ceļā pieprasīja Kirkorovam atdot apmēram 650 000 eiro parādu. Maskavas Tagankas rajona tiesa apmierināja bankas “ABLV Bank” prasību, pēcāk Kirkorovs iesniedza apelāciju, bet to zaudēja.

Tika nolemts arī izsolīt viņa dzīvokli - tā vērtība lēsta teju triju miljonu eiro vērtībā. Kā ziņoja, pārdots tikšot ne tikai 193 miljonu rubļu (2 785 395 eiro) vērtais dzīvoklis, bet arī uzstādītā sadzīves tehnika – skapis, kafijas automāts un četri kondicionieri.

Tagad klajā nākusi informācija, ka Kirkorovs tiesas lēmumu nepilda, parādus neatmaksā, tāpēc pie lietas ķērušies tiesu izpildītāji.

Savulaik Kirkorova advokāts Aleksandrs Dobrovinskijs intervijā “REN TV” apstiprināja, ka dziedātājam ir kredīts: “Tiešām, bija kredīts. Un Filips to labprātīgi izmaksāja, līdz divus gadus atpakaļ banka aizvērās. Naudu nevarēja pārskaitīt uz bankas kontiem. Banka prasīja pārskaitīt kaut kādām trešajām personām. Bet tas ir ļoti bīstami. Protams, kredīta atmaksa tika pārtraukta.”