Elita Patmalniece Jūrmalas restorānā apstādina laiku. FOTO
Vasarīgajā ballītē Elitas Patmalnieces gleznas aplūkoja arī māsas Simona un Diāna Kubasovas, basketbolists Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Petriku-Gromovu.
Slavenības
2015. gada 26. augusts, 14:03

Elita Patmalniece Jūrmalas restorānā apstādina laiku. FOTO

Jauns.lv

Jūrmalas restorānā „Gan Bei” modes māksliniece Elita Patmalniece kopā ar Dailes teātra aktieri Aldi Siliņu un lūgtajiem viesiem atzīmēja vasarīgu ballīti „Apstādini laiku vasarā”.

Pateicoties restorānam, kurš viesiem bija sarūpējis bagātīgi klātu galdu ar dažādiem ēdieniem un daudzveidīgu dzērienu klāstu,  Kaspara Bindemaņa  mūzikai, Elitas Patmalnieces košajām  gleznām, viesi varēja ļāva baudīt skaistu vasaras vakaru.

Viesu vidu bija dziedātāja Olga Rajecka, uzņēmējas, skaistumkonkursu dalībnieces Diāna un Simona Kubasovas, basketbolists Kaspars Kambala ar draudzeni Zani Pertniku-Gromovu, mūziķi Mārtiņš Jātnieks un Andris Kivičs ar sievu Madaru Kiviču, kā arī daudzi citi. Viesi kopā ar Elitu Patmalnieci pēc viņas skices veidoja gleznu no pārtikas produktiem. Rezultātā tapa lieliska lašu un garneļu sieviete.

Vakara atraktīvajā daļā klātesošie baudīja deju priekšnesumus, kur sporta deju kluba „Mario” dejotāji Artūrs Rudzītis un Estere Stirāne viesus priecēja ar cha-cha-cha, rumbu un džaivu. Mirkli vēlāk viņi jau kā žūrija vērtēja sanākušo viesu dejotprasmi un pasniedza īpašās balvas. Pie vienas no tām tika Kaspars Kambala ar draudzeni.

Vakara noslēgumā atklājās, ka TV šova „Dejo ar zvaigzni 4” dalībniecei Diānai Kubasovai tieši šajā dienā ir jubileja. Spēcīgākie un augumā raženākie vīrieši Diānu cēla gaisā 18 reizes, bet pārējie vienojās kopīgā sveicienā.

Kasjauns.lv / Foto: Anete Janševica