foto: no "Instagram"
Ciparu balons, krāsaina kūka un klišeju buķete - Rūta Reinika līksma nosvin dēla dzimšanas dienu
Apsveicam Ričardu un viņa vecākus!
Slavenības
2021. gada 25. februāris, 10:05

Ciparu balons, krāsaina kūka un klišeju buķete - Rūta Reinika līksma nosvin dēla dzimšanas dienu

Jauns.lv

"Vienmēr biju iedomājusies, ka, ja man kādreiz būs bērns, es viņam dzimšanas dienā gribēšu visu klišejisko buķeti - ciparu balonu, krāsainu kūku ar cukuroto virsmu," sociālās saziņas tīklā "Instagram" atklāj dziedātāja Laura Reinika māsa Rūta Reinika-Preisa, kuras atvasei Ričardam nupat nosvinēta pirmā dzimšanas diena.

Nu Rūtas sapņi piepildījušies - ir gan bērns, gan balons un krāsainā kūka viņa dzimšanas dienā. "Mums bija īsta viengadnieka ballīte, tāda, kādu biju iedomājusies, kad vēl tikai sapņoju par šo dzīves iespēju, par mūsu brīnumiņu," priecājas Reinika-Preisa. "Paldies Ričiņam, paldies manam puisītim, kas šo koronas laiku padarījis par foršāko laiku manā dzīvē!"

Kā zināms, Rūta, kuras tēvs ir mūziķis Artūrs Reiniks, bet brālis - dziedātājs un aktieris Lauris Reiniks -, jau aptuveni sešus gadus ir attiecībās ar burātāju Jāni Preisu, kam no iepriekšējās laulības ir divas atvases. Pāris ir jau arī mijis gredzenus.

Pērn februārī Rūta un Jānis sagaidīja savu kopīgo atvasi, par priecīgo notikumu pavēstot sociālās saziņas tīklā "Instagram", tur publiskojot foto, kur redzama viņas un jaundzimušā rokas, kā arī daļa no atvases sejas. "Nu jau kādu laiciņu man ir tā laime būt par mammu šim mazajam brīnumiņam. Saka, ka dzīve apgriežas kājām gaisā, kad piedzimst bērniņš. Man liekas, ka dzīve beidzot uzgriezās uz pareizā ceļa," attēlu parakstīja Rūta.