Slavenības
2021. gada 23. februāris, 20:46

Kamēr Jānis Timma auklē dēlu, Anna Sedokova publicē skatu no Āgenskalna

Jauns.lv

Latviešu basketbola zvaigzne Jānis Timma esot Latvijā brīvo laiku velti netērē - "Instagram" īsajos stāstos viņš publicējis foto ar savu dēlu. Tikmēr spriežot pēc viņa sievas Annas Sedokovas publikācijām soctīklos, ukraiņu dziedātāja bauda Āgenskalna skatus, novēroja Jauns.lv.

Par to, ka Jānis Timma pieskata savu mazo dēlēnu iepriekš "Instagram" īstajos stāstos atklāja sportista bijusī sieva Sana Timma. Nu šis ieraksts ir pazudis no soctīkla. 

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Kā redzams Jāņa mīļotās Annas "Instagram" īsajos stāstos, daiļā dziedātāja pavadījusi laiku Āgenskalnā. 

foto: Ekrānuzņēmums no "Instagram"

Dziedātāja un uzņēmēja Anna Sedokova un viens no Latvijas basketbola izlases līderiem, Maskavas apgabala "Himki" basketbolists Jānis Timma ir precēts pāris kopš pagājušā gada rudens.

Anna Sedokova un Jānis Timma 2020. gada jūlijā Amerikā

gallery icon
52

Jau vēstīts, ka Jānis Timma bija ieradies dzimtenē, lai palīdzētu Latvijas basketbola izlasei cīņā ar Bulgāriju. Izlasei palīgā bija ieradies ne vien ULEB Eirolīgas kluba Maskavas apgabala "Himki" spēlētājs Timma, bet arī viņa komandas biedrs Dairis Bertāns, tomēr komanda sāpīgi zaudēja. 

EČ kvalifikācijas turnīra spēle basketbolā starp Latviju un Bulgāriju

Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēla basketbolā vīriešiem starp Latvijas un Bulgārijas izlasēm "Arēnā Rīga".

gallery icon
39

Sestdienas, 20. februāra, vakarā Latvijas basketbola izlase ar 65:66 piekāpās Bulgārijai, zaudējot cerības kvalificēties 2022.gada Eiropas čempionāta finālturnīram.

"Ļoti žēl to apzināties. Ka Latvijas izlase nespēlēs Eiropas čempionātā," sacīja Timma, veltot pateicības vārdus līdzjutējiem.