foto: Mārtiņš Ziders
Mūziķa Naura Brikmaņa ģimene nesmādē veiksmes rituālus naudas piesaistīšanai - arī čeku dedzināšanu
Nauris Brikmanis.
TV
2021. gada 23. februāris, 14:45

Mūziķa Naura Brikmaņa ģimene nesmādē veiksmes rituālus naudas piesaistīšanai - arī čeku dedzināšanu

Jauns.lv

Daudzi tic – viens no veidiem, kā atgūt iztērēto naudu, ir pirkumu čeku dedzināšana. Veicot šo maģisko rituālu noteiktās dienās saskaņā ar Mēness kalendāru, iztērētā nauda ar uzviju atgriezīšoties.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Populārajam dziedātājam, aktierim un humoristam Naurim Brikmanim, kura ģimenes dzīvei nu iespējams sekot līdzi kanāla "360TV" realitātes seriālā “Ģimene burkā,” papildus līdzekļi šobrīd ir īpaši vajadzīgi – kā zināms, viņš pusgada laikā apņēmies uzbūvēt māju, turklāt bez papildus kredītsaistībām.

foto: Publicitātes
Nauris un Aija.

Un, kā izrādās, Brikmaņi nesmādē arī dažādus veiksmes rituālus naudas piesaistīšanai. Šī vakara sērijā viņš kopā ar sievu Aiju un meitiņu dosies uz iegādāto zemi, kur jau tuvākajā nākotnē taps Brikmaņu ģimenes māja un veiks čeku dedzināšanas rituālu.

Naura sieva Aija ir pārliecināta – čeku dedzināšana jāveic sievietei. “Manuprāt, jebkurš rituāls, ko veic sieviete, ir efektīvs. Ja tam velta laiku un apziņas stāvokli, tad tas rituāls ir iedarbīgs. Čeku dedzināšana ir viens no elementārākajiem rituāliem, ko jebkurš cilvēks var veikt, lai nauda ģimenē atgriežas,” saka Aija Selga-Brikmane. Viņai šīs zinības iemācījusi mamma, un Aija arī pati ir pētījusi, kā un kuros datumos to vislabāk darīt.

Čeki esot jādedzina jaunā Mēness fāzē, stāvot ar seju pret ziemeļiem. “Es ticu, ka tas strādā,” saka Aija un neslēpj -   Brikmaņi esot uz savas ādas pārliecinājušies par šīs metodes efektivitāti. Jo pēc čeku dedzināšanas saņemts neplānots ģimenes budžeta papildinājums.

Uzzini to, ko ir vērts zināt! Pievienojies!
Pievienojies Jauns.lv Instagram
Pievienojies Jauns.lv Telegram