foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Roberto Meloni šokā un dusmīgs par antikovidistu uzbrukumiem
Roberto savā raidījumā brīvi pauž, ko domā. Arī to, ka atbalsta vakcināciju pret Covid-19. Un viņš nav uzpirkts valdības rupors.
Slavenības
2021. gada 27. februāris, 11:11

Roberto Meloni šokā un dusmīgs par antikovidistu uzbrukumiem

Juris Vaidakovs

Žurnāls "Kas Jauns"

"Pirmo reizi saskāros ar tik lielu tumsonību!" sašutis ir mūziķis Roberto Meloni, kas pēc tam, kad "Rīga TV24" raidījumā "La Dolce Vita. Ar Roberto" izteicies par atbalstu vakcinācijai, saņēmis apvainojumus no kādas skatītājas.

“Raidījumā runājam par jebkurām tēmām. Nesen aizskārām šā brīža aktuālāko tēmu – Covid-19, un viesis pavaicāja manu viedokli. Es atbildēju, ko domāju, – ka, manuprāt, vienīgā izeja no šī murga, šī patiešām grūtā un sarežģītā posma, ir vakcinācija. Teicu, ka ticu vakcīnām, ka ticu mediķiem un viņu darbiem un ka, tiklīdz būs iespēja, nekavējoties vakcinēšos. Jo gribu pēc iespējas ātrāk satikt mammu, gribu, lai viņa būtu mierīga un nesatrauktos par manu veselības stāvokli. Uzsvēru arī, ka katram no mums jābūt atbildīgiem pret sevi un pret visu sabiedrību, piebilstot, ka tajā pašā laikā man ir nesaprotami daži valdības lēmumi, piemēram, par sportošanas aizliegšanu, par frizieru pakalpojumu noliegšanu, kas daudzas ģimenes noved bankrotā. Un izrādās, ka kādam šis mans viedoklis nav paticis,” stāsta Roberto.

Jo viņš pie sava itāļu pārtikas veikaliņa saticies ar kādu kundzi, kura uzsākusi sarunu ar Roberto un teikusi: “Tu taču negrasies vakcinēties?” Roberto atbildējis, ka, tiklīdz būs iespēja, viņš to darīs. “Nu, es jau to dzirdēju tavā raidījumā. Tev jau tā piespiež runāt “no augšas”. Tev valdība tā liek, ja?” – vīzdegunīgi noteikusi kundze, apvainojot Roberto korupcijā, apgalvodama, ka viņš esot valdības uzpirkts rupors.

Roberto no šoka palicis bez vārdiem, ka pat nav spējis ko iebilst. Viņš joprojām ir dusmīgs par notikušo. “Es respektēju jebkuru viedokli, jebkuru sazvērestības teoriju. Tie, kas runā par sazvērestībām, par vakcīnas blakusparādībām, par Bilu Geitsu, par lielo restartu, lai turpina savu ceļu, bet neuzdrošinieties izdomāt pasakas, ja man ir cits viedoklis. Neizdomājiet, ka man kāds nosaka, ko man runāt, ko man domāt! Es savā raidījumā cenšos būt dabisks, nemelot. Būt patiess un teikt, ko pats domāju. Mani neviens ne kontrolē, ne ierobežo! Es drīkstu brīvi izteikties, un par to paldies gan manai televīzijai, gan Latvijas demokrātijai. Tāpēc biju šokā, ka kāds domā – man valdība piespiež tā runāt. Nu kas tās par tādām muļķībām! Visiem šobrīd ir grūti, arī man, jo darba iespēju ir krietni mazāk. Taču tas nenozīmē, ka mums te ir kāds Lukašenko režīms un nav vārda brīvības!” emocionāls ir Roberto Meloni.

Citas ziņas un notikumus lūkojiet žurnāla "Kas Jauns" šīs nedēļas numurā!