Slavenības
2021. gada 19. februāris, 04:50

Melānija Trampa atklāti ignorē vīru. Vai tiešām gaidāma šķiršanās?

Jauns.lv

Donalda un Melānijas Trampu privātajai dzīvei nemitīgi seko līdzi visa pasaule. Tāpēc notikušais Valentīna dienā kļuva par kārtējo iemeslu runām, ka romantiskās attiecības laulāto starpā tuvojas loģiskām beigām un šķiršanās nav aiz kalniem.

Par konfliktiem Trampu ģimenē ja nezināja droši, tad noteikti nojauta pēc atsevišķiem bijušās pirmās lēdijas gājieniem, viņas skopajām emocijām un nevēlēšanās pavadīt vīru darījuma braucienos.

Kad visu mīlētāju dienā Melānija veltīja publikāciju slimiem bērniem, bet vīru nemaz nepieminēja, aizsākās runas par drīzu šķiršanos. 14. februārī savā "Twitter" kontā Melānija Trampa publicēja divus ziņojumus, kuros atcerējās, kā apciemoja slimos bērnus slimnīcā, un izteica viņiem mīlestību.

foto: Ekrānuzņēmums no Twitter

Ar maigām jūtām pret vīru viņa nepadalījās ne šajā vēstījumā, ne arī kādā citā. Diez vai šīs tvīts tika izveidots tikai lai demonstrētu vēso attieksmi pret laulāto – pēdējos trīs gadus Valentīna dienu Melānija pavadīja "The Children's Inn" ASV štatā Merilendā.

Tur bijušā ASV prezidenta sieva kopā ar mazajiem pacientiem, kuri cīnās ar smagām slimībām, nodarbojās ar mākslu. Bet šogad, acīmredzot, ierobežojumu dēļ nespējot apmeklēt slimnīcu oficiāli, Melānija neformālā veidā izrādīja atbalstu bērniem.

Tramps ar Melāniju pamet Balto namu

Laužot tradīciju un izvairoties no sava pēcteča Džo Baidena inaugurācijas, Līdzšinējais ASV prezidents Donalds Tramps trešdien beidzamo reizi atstājis Balto ...

gallery icon
50

Tikmēr Donalds nevarēja publiski vērsties pie sievas ar saldiem ziņojumiem, jo pēc uzbrukuma Kapitolam viņam liegta pieeja vairumam soctīklu. Der atzīmēt, ka svētkus šajā gadā Melānija aizvadīja golfa kūrortā Floridā.

Kā ziņo insaideri, visu brīvo laiku Melānija veltīja atpūtai SPA, dažas procedūras apmeklējot divas reizes dienā. Un tas šķiet piedodami – daudzi atceras, kā Melānija vēlējās ātrāk pamest Vašingtonu un atplauka smaidā, kad tas beidzot notika.

Melānija un Donalds Trampi prezidenta Džo Baidena inaugurācijas dienā ierodas Floridā

gallery icon
8

Par drīzu laulāto šķiršanos runā jau sen, un ne tikai pēdējā laikā, kad Donalds zaudēja vēlēšanās un viņam divreiz pasludināja impīčmentu. Iepriekš Melānija atteicās pavadīt vīru darba braucienos, un pat atteicās dot roku publiskos pasākumos, labprātāk ieķeroties elkonī karavīram.

Un, lai gan sabiedrība ievēro atklātās atšķirības abu starpā, insaideri ziņo, ka Melānija ir krietni līdzīgāka savam vīram, nekā daudzi varētu domāt.

Donalda Trampa savrupnams “Mar-a-Lago” Floridā

gallery icon
28

"Es domāju, ka Melānija atšķiras no pārējiem Trampiem, ka viņa nav tāda. Es ticēju tāpat kā visi cilvēki tic Donaldam, kad viņš kaut ko tiem atkārto atkal un atkal... Mana rūgtā personīgā pieredze lika saprast, ka viņa ir Trampa," paziņojusi Melānijas bijusī labākā draudzene Stefānija Vinstone Volkofa.

Iespējams, atgriešanās pie iepriekšējās bezrūpīgās dzīves palīdzēs atkausēt Melānijas sirdi, un pāra attiecības nokārtosies.