Slavenības
2021. gada 16. februāris, 14:40

Ģimenes pieaugums gaidāms Ketijas Šēnbergas ģimenē

Jauns.lv

Priecīgs notikums gaidāms Ketijas Šēnbergas ģimenē - pazīstamā TV raidījumu vadītāja ir mazuļa gaidībās.

Par to viņa paziņojusi sociālās saziņas tīklā "Instagram", kur ievietojusi foto ar parakstu angļu mēlē, ka viņas ģimene drīz būs četru cilvēku sastāvā. Arī Šēnbergas ķermeņa aprises skaidri liecina, ka viņa ir bērna gaidībās.

Ketija, kas vadījusi gan TV šova "Jaunā talantu fabrika” koncertus, gan "Eirovīzijas" nacionālo atlasi, kopš 2012. gada augusta ir precējusies ar kinooperatoru Jāni Šēnbergu. 2017. gada decembrī pasaulē nāca pāra dēls Regnārs.

foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva
Ketija ar dēlu 2019. gadā.

"Jāsaprot, kas ir manas prioritātes, – un tā ir ģimene. Jā, mana dzīve pēdējā gadā mainījusies par 180 grādiem,” pirms diviem gadiem intervijā žurnālam "Rīgas Viļņi" atzina Ketija, spriežot, ka kļuvusi drosmīgāka un stingrāka. „Man ir svarīgs mans laiks, gribas visu saplānot, lai pēc iespējas vairāk uzmanības varētu veltīt bērnam. Vairs nevaru atļauties būt „pa gaisu”.”

Ik dienu pavadot māmiņas rūpēs, Ketija arī novērtējusi sava vīra kinooperatora Jāņa Šēnberga atbalstu. „Par laimi, šajā laikā nav bijušas nekādas emocionālas krīzes, iespējams, tāpēc, ka man ļoti paveicies ar vīru, kurš daudz palīdz,” atklāj TV vadītāja, piebilstot, ka viņas ikdiena ir kā daudzām jaunajām māmiņām: nekā unikāla – mājas darbi, rotaļāšanās, daudz pastaigu svaigā gaisā. „Interesanti, ka arī vairākām manām draudzenēm ir piedzimuši bērniņi, tā nu kopā mēdzam pastaigāties, rotaļāties, apmeklēt baseinu. Ir, ko darīt. Tagad esmu atgriezusies treniņos. Neraugoties uz fizisko slodzi mājās, man ir svarīgi arī vingrot.”