foto: REUTERS/SCANPIX
Valentīndienas kartītes tagad arī ar Covid-19 tematiku
Valentīndienas apsveikuma kartītes ar Covid-19 tematiku.
Trakā pasaule
2021. gada 14. februāris, 13:15

Valentīndienas kartītes tagad arī ar Covid-19 tematiku

Jauns.lv

Vārdu spēles, joki un asprātība kopā ar Valentīndienas apsveikumu - šādu alternatīvu veidu, kā citiem likt pasmaidīt izdomājusi dizainere Lielbritānijā. Viņa cer ar kartītēm uzlabot cilvēku garastāvokli, ja ne likt smieties šajā visiem grūtajā laikā.

Dizainere Amanda Halama darbojas uzņēmumā “Panda and the Prince”. Viņa nākusi klajā ne tikai ar jautru veidu, kā iepriecināt mīļoto, bet arī ar ideju, kā uzlabot biznesa apgriezienus. Divdomības un vārdu spēles kā – “Vai būsi mana karantīna?”, un “Tu liec pacelties manai ķermeņa temperatūrai” šogad ir ļoti populāras, jo kartītes ar tādām apspēlē sejas masku, karantīnas un Covid-19 tematiku.

Valentīndienas kartītes ar Covid19 tēmu

Vārdu spēles, joki un asprātība, kopā ar Valentīndienas apsveikumu - šādu alternatīvu veidu, kā citiem likt smaidīt izdomājusi dizainere Lielbritānijā. ...

gallery icon

Halama par radošo domāšanu norāda: “Ja man ar kādu draugu sanāk nonākt pie kāda joka vai vārdu spēles, kas mūs abus vienlīdz daudz uzjautrina, tad, visticamāk, tas uzjautrinās arī citus. Es paļaujos uz to.” Dizainere cer cilvēkiem likt vismaz pasmaidīt, ja ne smieties šajā pandēmijas laikā, kas nomocījis visus un, vienlaicīgi norāda, ka, pateicoties šādām asprātīgām kartītēm, viņas uzņēmuma apgrozījums pērn audzis par 200%. Covid-19 tēmatikas kartītes sastādot pat 5% no uzņēmuma šā brīža ienākumiem.