foto: Jauns.lv
Šāvieni, cietušie, aizturētie... Kāds ir nedēļas skatītāko video Top 5?
Nedēļas skatītāko video Top 5
Trakā pasaule
2021. gada 13. februāris, 08:30

Šāvieni, cietušie, aizturētie... Kāds ir nedēļas skatītāko video Top 5?

Jauns.lv

Šonedēļ sabiedrības uzmanību pievērsa no Ventspils domes priekšsēdētāja pienākumiem atstādinātā Aivara Lemberga ("Latvijai un Ventspilij") pēdējie vārdi savai aizstāvībai tiesā. Tāpat nepamanīts nepalika lieliskais glābēju veikums Aļaskas štatā ASV, un kā allaž priecēja dzīvnieki. Nenoliedzami, visvairāk uzmanību gan pievērsa trilleris Rīgā, kurš norisinājās pie "Riga Plaza".

  • Aivars Lembergs, sakot savu pēdējo aizstāvību vairāk nekā 10 gadus ilgušajā tiesā, kārtējo reizi izcēlās, atzīmējot, ka viņš ir tas, kurš ir cietušais. Viņaprāt, visa tiesa esot neobjektīva, jo jau tās sākumā pārkāpta viņa nevainīguma prezumpcija.
  • Aļaskas štats vienmēr ir izcēlies. Šoreiz ar lielisku glābēju darbu, lai izglābtu lāča sakostu cilvēku. Varoņdarbi Jauns.lv skatītājiem patīk!
  • Labi, ka ir dzīvnieki! Vismaz tie mūs spēj uzmundrināt šajā grūtajā laikā! Šoreiz sabiedrību uzjautrināja suns, kurš ieraudzījis vāveri televizora ekrānā.
  • Visbeidzot, nedēļa noslēdzās ar spraigu, lai gan īsu video, kurā redzams incidents Pārdaugavā. Šāvieni, cietušie, aizturētie.
  • Šim video seko populārākais šonedēļ - iepriekšminētā incidenta cietušais pateicas visiem par atbalstu un stāsta par savām traumām.