Andželinas Džolijas meitai Šilo rozā kedas!

gallery icon
Slavenības
2021. gada 10. februāris, 14:49

Rozā kedas un kaili ceļgali: Andželinas Džolijas puiciskā meita mācās izskatīties sievišķīgi

Jauns.lv

Kopš četru gadu vecuma Andželinas Džolijas un Breda Pita meita Šilo sabiedrībā redzēta tikai zēnu drēbēs un ar īsu matu griezumu kā puisītim. Vēlmi šādi izskatīties pieaugušie pieņēma kā bērnišķīgu untumu. Viss mainījās pēc tam, kad parādījās baumas, ka meitene saviem vecākiem lūdzot mājās viņu uzrunāt vārdā Džons.

Andželina Džolija ar vecākajām meitām etiopiešu apģērbu veikalā Losandželosā

gallery icon

Taču vairāk par meitas uzvedību Andželinas Džolijas fanus izbrīnīja pašas aktrises attieksme. Pēc zinātāju teiktā, Džolija respektējusi meitas vēlmi un uzrunājusi viņu zēna vārdā. Viņa ne tikai atļāvusi bērnam izpausties, kā vēlas, bet izpildījusi visas viņas iegribas.

Andželina Džolija ar meitām dodas uz veikalu “Target”

gallery icon

Laikā, kad fotogrāfi katru nedēļu lasītājiem visā pasaulē atrādīja filmas “Melnā burve Malefisenta” elegantās aktrises bildes un viņas modīgos apģērbus, Šilo visiem apkārtējiem demonstrēja īsu “zēngalviņu”, platus šortus, maisveidīgus sporta kreklus un absolūtu nevēlēšanos būt un izskatīties kā meitenei.

Andželina Džolija ar bērniem filmas „Dumbo” pirmizrādes vakarā

gallery icon

Viss kļuva pavisam nopietni, kad 2019. gadā paklīda baumas, ka Pita un Džolijas miesīgā meita nolēmusi sākt hormonu terapiju, lai astoņpadsmit gadu vecumā varētu veikt dzimuma maiņas operāciju un oficiāli kļūt par Džonu.

Džolijas un Pita meita Šilo dodas uz pirmizrādi uzvalkā

Breds Pits kopā ar bērniem apmeklēja sievas, Andželinas Džolijas, režisētās filmas „Unbroken” pirmizrādes vakaru Holivudā. Abi dēli Medokss un Pakss ...

gallery icon

Šilo vīrišķīgie apģērbi (pat uzvalki uz vecāku filmu pirmizrāžu vakariem!) tikai vēl vairāk pastiprināja minējumus par meitenes izmisīgo vēlmi mainīties. Šķita, ka šajā tolerances un visvareno operāciju laikmetā šis jautājums jau ir gandrīz atrisināts. Tomēr, izrādās, ka ne.

Andželina Džolija ar meitām Vivjenu un Šilo, un dēlu Noksu lielajā tirgū

gallery icon

2020. gads cilvēku dzīvēs daudz ko ir apgriezis kājām gaisā. Tā vien šķiet, ka arī Andželinas un Breda meitas pasaules uztvere ir ierindojama šajā sarakstā.

Džolijas un Breda Pita meita vairāk līdzinās puisītim

gallery icon

Sākotnēji paparaci ievēroja, ka meitene sākusi staigāt īsākos šortiņos, pēc tam arī svārkos, bet vēl vēlāk fotogrāfijās jau varēja redzēt, ka jauniete pirmo reizi mūžā ataudzējusi garus matus, ko izejot sabiedrībā, saņem augstā mezglā. Savukārt tagad Šilo vēl uzskatāmāk pierādījusi, ka viņā atmostas “sievišķīgā puse”.

Kārtējā svētdienas “šopinga tūrē” jauniete bija devusies kopā ar savu slaveno mammu un māsu Zaharu. Šilo uzvilkusi iecienīto ērto jaku ar kapuci, bet tai pieskaņojusi piegulošas bikses ar izgriezumiem virs ceļgaliem.

Varētu padomāt, ka meitas pilnībā saskaņojušas ģērbšanās stilu ar mammu Andželinu, izvēloties melnas drēbes un pat melnas sejas aizsargmaskas. Tomēr paparaci uzmanību nepiesaistīja Zaharas gaiši zilie džinsi, kas jauca šo “melno harmoniju”, bet gan rozā kedas, kādas pastaigai pa veikaliem bija izvēlējusies Šilo. Garos matus meitene aizvien nenēsā vaļējus, bet gan sasietus mezglā pakausī.

Šilo nesenā iziešana sabiedrībā sadalījusi Džolijas fanus divās dažādās frontēs. Vieni uzskata, ka aktrise ir rīkojusies pareizi, ļaujot bērnam pašam “atrast sevi”. Savukārt otri uzskata, ka mainīgie uzskati par dzimuma piederību ir izlutināšanas sekas. Nav zināms, vai pie vainas ir audzināšana vai pusaudža vecums, taču, šķiet, ka slaveno aktieru meita tomēr nolēmusi palikt tāda, kāda ir nākusi pasaulē – Šilo Džolija-Pita.

Andželina Džolija ar bērniem Losandželosā 2019. gada jūnijā

gallery icon