Slavenības
2021. gada 29. janvāris, 13:45

Amizants VIDEO: basketbolistes Sabīnes Niedolas un viņas sievas Endželas dēls nobīstas no blendera

Jauns.lv

Latviešu basketbolistes Sabīnes Niedolas laulātā draudzene Endžela Tisdeila savā "Instagram" kontā parādījusi amizantu video, kurā atklāts viņu jau gandrīz gadu vecās atvases dzimums.

"Manam dēlam ir bail no blendera," tā ievietoto video, kurā tiešām redzams, kā mazais sabīstas no virtuves ierīces radītās skaņas, parakstījusi Endžela.

Ar atvases, kas piedzima pērn februārī, foto un video abas sievietes soctīklos dalās ļoti reti. Niedola kopš grūtniecības "Instagram" vispār nav ievietojusi nevienu atēlu, bet Tisdeila vien dažus. Tā nu šis video ir pirmais, kurā ar mazuli iepazīstas arī tie, kas nav no ģimenes tuvāko draugu loka.

"Tā viņam izklausījās pēc kara zonas", "Nabaga bērniņš izskatījās tā, it kā tam uzbruktu ļaunais gars", "Gandrīz tika pie sasodītas sirdstriekas," tādus komentārus izpelnījies šis video.

Sabīne un Endžela apprecējās pirms teju četriem gadiem, bet par vecākiem kļuva pagājušā gada februārī. Abas meitenes ir basketbolistes un kopā spēlējušas Vācijā Zārluīsas klubā “Royals”.

182 centimetrus garā un 29 gadus vecā Sabīne Niedola dzimusi Liepājā, spēlējusi gan Latvijas junioru, gan pieaugušo izlasēs. 2006. gadā kopā ar Latvijas junioru U-16 izlasi izcīnīja Eiropas čempionāta sudraba medaļu, 2008. gadā kļuva par U-18 Eiropas čempioni un tika atzīta par Eiropas septīto labāko jauno basketbolisti. 2010. gadā viņa kļuva par Eiropas bronzas medaļnieci U-20 čempionātā, bet 2009. un 2011. gadā spēlēja Eiropas čempionātā Latvijas sieviešu izlasē.

Savukārt Endžela Tisdeila dzimusi 1985. gada 25. martā ASV, 2008. gadā absolvēja Bailoras Universitāti un tika draftēta pasaulē spēcīgākajā sieviešu basketbola līgā WNBA – viņu izvēlējās Čikāgas “Sky” komanda. Tisdeila pārstāvēja arī ASV Bruņoto spēku izlasi un 2014. gadā Pasaules armijas čempionātā izcīnīja sudraba medaļu. Zārluī klubam amerikāniete pievienojās 2015. gada rudenī, tad arī līgumu ar šo Vācijas komandu noslēdza Sabīne Niedola.