Slavenības
2021. gada 23. janvāris, 11:53

"Amorālā ģimenīte izkropļo savrupmāju": Viktorija un Deivids Bekhemi nokaitinājuši britus

Jauns.lv

Bijušais futbolists Deivids Bekhems (45) un viņa sieva modes dizainere Viktorija Bekhema (46) saņēmuši atļauju mājas paplašināšanas darbiem. Taču gaidāmais remonts Bekhemu lauku īpašumā izraisījis līdzpilsoņu dziļu sašutumu.

Viktorija un Deivids Bekhemi

gallery icon
20

Bekhemu pāris nolēmis nedaudz uzlabot savu kotedžu Kotsvoldsā, kas atrodas Glosteršīras grāfistē Anglijas dienvidrietumos.

Viktorijas Bekhemas privātās dzīves ainiņas

gallery icon
30

Viktorija un Deivids izplānojuši zem garāžas izbūvēt lielu vīna pagrabu 81 līdz 117 kvadrātmetru platībā. Plānots, ka šajā telpā vienlaikus varēs uzglabāt līdz septiņiem tūkstošiem vīna pudeļu. Līdz ar vīna pagraba izbūves darbiem Bekhemu pāris vēlas renovēt un paplašināt arī garāžu.

Hārpere Bekhema no sirds priecājas par braucienu uz lauku saimniecību

gallery icon
11

“Plānotie remontdarbi paredz, ka nedaudz būs jāizmaina arī durvju, logu, lūku un skursteņa atrašanās vietas izvietojums. Paplašinot garāžu, Bekhemi iegūs vietu, lai tajā varētu novietot vēl četras automašīnas,” informē “Daily Mail”.

Deivids Bekhems un viņa dažādās frizūras un cepures

gallery icon
55

Bekhemi apliecina, ka plānotie būvdarbi nekaitēs apkārtējai videi, kā arī netraucēs kaimiņiem. Tomēr britus sadusmojusi ziņa par to, ka slavenajam pārim ļauts veikt izmaiņas esošajā būvprojektā. Viņi ir sašutuši ne tik daudz par pieļautajiem rekonstrukcijas darbiem, cik par to izmaksām. Lielākā daļa karalienes Elizabetes II pavalstnieku nav aizmirsuši, kā Viktorija sūdzējās par savu finansiālo stāvokli.

Deivids Bekhems ar bērniem dodas uz Viktorijas Bekhemas modes skati

Modes pētnieki aprēķinājuši, ka visu četru Bekhemu bērnu apģērbu izmaksas šajā vakarā sasniegušas 4300 sterliņu mārciņu (5056 eiro) atzīmi.

gallery icon
19

Briti arī nav skopojušies indīgām piezīmēm, sakot, ka ģimene esot “amorāla”, ka var tērēt tādas summas rekonstrukcijas darbiem un šādi izbojāt vēsturiski skaistu lauku māju. Cik cilvēku, tik viedokļu.

Viktorijas Bekhemas stila izaugsme

gallery icon
40

Par spīti kaimiņu iebildumiem, Bekhemiem atļauts īpašumā izbūvēt arī nieres formas mākslīgo ezeru. Pāris īpašumā ierīkojis arī saunu, kur nebija vajadzīga likumdevēju atļauja.

Bekhemi sākuši mākslīgā ezera izbūvi savā Kotsvoldas īpašumā Anglijā

gallery icon
4