Slavenības
2021. gada 21. janvāris, 09:00

Prinči Harijs un Viljams salabuši pēc ilgstošajiem strīdiem

Jauns.lv

Brāļi prinči Viljams un Harijs cītīgi piestrādā pie tā, lai atjaunotu harmoniskas savstarpējās attiecības.

Princis Harijs ar vedēju princi Viljamu pie Vindzoras pils tiekas ar cilvēkiem

Harijs savu pirmskāzu nakti pavadīs izsmalcinātā viesnīcā "Coworth Park", bet pirms tam viņš kopā ar brāli princi Viljanu ārpus Vindzoras ...

gallery icon
41

Britu prinču Viljama un Harija attiecības beidzamajā laikā ievērojami uzlabojušās. Aizvadītā gada sākumā 36 gadus vecais Harijs un viņa sieva Megana Mārkla (39) pieņēma lēmumu atteikties no karalisko pienākumu pildīšanas, tā vietā izvēloties finansiāli neatkarīgu dzīvi Kalifornijā. Šis lēmums stipri iedragāja Viljama un Harija savstarpējās attiecības.

Briti piemin pirms 20 gadiem bojā gājušo tautas princesi Diānu 2017. gadā

31.augustā aprit 20 gadu kopš autoavarijā gāja bojā Velsas princese Diāna. Gadadienā pie Kensingtonas pils briti nolika ziedus, svecītes un ...

gallery icon
52

Izdevums “ET” informē, ka aizvadīto svētku laikā brāļi ievērojami satuvinājušies. Svētku brīvdienās Harijs un Viljams regulāri sazvanījušies un bijuši labi informēti par notiekošo viens otra dzīvēs. Karaļnama eksperte Ketija Nikola gan izteikusi šaubas, vai Viljama un Harija attiecības vēl kādreiz būs tikpat tuvas un stipras, kādas tās bija agrāk.

Princese Diāna ar dēliem

Princese Diāna ar dēliem princi Viljamu un princi Hariju.

gallery icon
54

Arī pārējie britu karaliskās ģimenes pārstāvji cenšas uzturēt draudzīgas attiecības ar Hariju un viņa sievu. “Harijs vienmēr savā vecmāmiņā ir saskatījis padomdevēju. Lai gan viņš tagad dzīvo Losandželosā, tas nav mainījies,” atzīmējusi Keitija Nikola.

Princis Harijs ar vecmāmiņu karalieni Elizabeti II

gallery icon
34

Runā, ka pēc savas 39. dzimšanas dienas, kurā Saseksi pārsteiguši Kembridžas hercogieni ar dāvanu (Ketrīna šogad neko nebija gaidījusi no Harija un Meganas), atmaigusi arī ir prinča Viljama sieva. Daži pat apgalvo, ka hercogiene nevarot vien sagaidīt, kad atkal klātienē varēs satikt vīra brāli un viņa sievu.

Hercogienes Ketrīna un Megana dodas uz Ziemassvētku dievkalpojumu 2018. gadā

gallery icon
18

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli

Britu prinču Viljama un Harija ģimenes apmeklē polo spēli 2019. gada 10. jūnijā.

gallery icon
27