1dienas
19stundas
31minūtes
44sekundes

Abonē 2025. gadam ar atlaidēm līdz 57% un saņem garantētas dāvanas 55€ vērtībā!

Abonēt žurnālu
Aktieris Stīvs Mārtins saņēmis Covid-19 vakcīnu. Kuras ārzemju slavenības vēl piekritušas potēties?
foto: Erik Pendzich/Shutterstock/ Vida Press
Aktieris Stīvs Mārtins.
Slavenības

Aktieris Stīvs Mārtins saņēmis Covid-19 vakcīnu. Kuras ārzemju slavenības vēl piekritušas potēties?

Jauns.lv

Holivudas zvaigzne Stīvs Mārtins pēc Covid-19 vakcīnas saņemšanas pateicies zinātnei. Lūk, kas aktierim sakāms pa jaunizstrādāto poti.

Aktieris Stīvs Mārtins saņēmis Covid-19 vakcīnu. K...
foto: Tracy Bennett/20th Century Fox/Kobal/Shutterstock/ Vida Press
Stīvs Mārtins komēdijā "Ducis ir lētāk".
Stīvs Mārtins komēdijā "Ducis ir lētāk".

Populārais komiķis Stīvs Mārtins injekciju saņēmis Ņujorkā. Pēc tās aktieris savā “Twitter” kontā ierakstījis: “Labas ziņas / sliktas ziņas.  Labas ziņas: es tikko saņēmu vakcīnu!”

“Sliktas ziņas: Es to saņēmu, jo man ir 75 gadi. Ha!”

“Process Ņujorkā norisinājās tik gludi kā pa zīdu (atvainojos par klišeju), ko līdz perfektumam sakārtojusi ASV armija un Nacionālā gvarde. Paldies jums visiem, un paldies zinātnei.”

Jautāts, kā aktieris saņēmis poti, filmas “Ducis ir lētāk” (“Cheaper by the Dozen”, 2003) zvaigzne pastāstījis: “Es pierakstījos internetā Ņujorkas valdības mājaslapā (atvainojos, neatceros precīzu adresi), un gaidīju rindā.”

Lielbritānijā jaunās vakcīnas saņēmušas tādas sabiedrībā zināmas personas kā aktrise un Britu impērijas ordeņa kavaliere Džūdija Denča (86), dabaszinātnieks un ētera personība sers Deivids Atenboro(94), aktieris sers Ians Makelens (81), mūziķis sers Toms Džonss (80), kā arī karaliene Elizabete II (94) ar dzīvesbiedru Edinburgas hercogu princi Filipu (99).

Nesen savu vakcinācijas procesu fotogrāfijās atradījusi arī Holivudas aktrise Džoana Kolinsa (87), potējusies ir arī amerikāņu TV personība un kulinārijas meistare Marta Stjuarte (79), amerikāņu kantrīmūzikas zvaigzne Villijs Nelsons (87), kā arī nākamais ASV prezidents Džo Baidens (78).