Trakā pasaule
2021. gada 15. janvāris, 09:50

Dzīvais Kens pēc dzimuma maiņas parāda seju bez kosmētikas

Jauns.lv

“Dzīvā Bārbija” Džesika Alvesa (37) parādījusi faniem, kā viņas seja izskatās bez sejas dekoratīvās kosmētikas.

"Dzīvā Bārbija" Džesika Alvesa 2020. gada decembrī

gallery icon
11

Rodrigo Alvesu pasaulē pazina kā “dzīvo Kenu” – vīrieti, kas apsēsts ar plastikas operācijām, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos leģendārajai lellei.

Dzīvais Kens Romā filmējas videoklipā un apskata populārākās vietas pilsētā

gallery icon
25

2020. gadā brazīlietim domas par skaistuma ideālu nedaudz izmainījās un “Instagram” zvaigzne nolēma pārvērst sevi par “dzīvo Bārbiju” vārdā Džesika.

Dzīvais Kens Hītrovas lidostā Londonā 2020. gada jūnijā

gallery icon
17

Džesika Alvesa reti kad sevi parāda bez dekoratīvās kosmētikas. Pareizāk sakot, tikpat kā nekad. Taču pirms dažām dienām dzīvā Bārbija publiskojusi tikpat kā godīgu sevis fotogrāfiju – viņa nav lietojusi ne kosmētiku, ne apstrādājusi fotogrāfiju ar filtriem. Der atzīmēt, ka Džesikas seja izskatās uztūkusi, taču daudz vairāk līdzinās sievietei, nekā agrāk ar biezu grima kārtu.

Atgādināsim, ka Alvesa pārvērtības viņam (tagad jau viņai...) prasījušas ļoti augstu cenu – viņš par tām samaksājis ar savu veselību. Pēc desmitiem veiktu operāciju jaunuztapusī Džesika cieš no dažādām ķirurģisko manipulāciju izraisītām sekām.

Dzīvais Kens pludmalē ar Bārbiju

„Dzīvais Kens” brazīlietis Rodrigo Alvess atpūtās Marbellas kūrortā Spānijā ar TV realitātes šova „Life on Marbs” zvaigzni Daniju Leviju.

gallery icon
7

Viņas kājas ir manāmi pietūkušas, un uz tām redzami plankumi – sekas no silikona, kas notek lejup pēc mākslīgi palielinātās sēžamvietas operācijas. Vēl 2020. gada sākumā Džesika bija spiesta doties uz slimnīcu, lai viņai atsūktu deviņus litrus lieka šķidruma no kājām. Savukārt oktobrī viņu ārstēja no infekcijas un rokas paralīzes.

Dzīvais Kens Indijā

„Dzīvais Kens” Rodrigo Alvess devies uz Indiju, lai sakārtotu domas, apsvērtu nākotnes plānus, kā arī attīrītu organismu.

gallery icon
30