Slavenības
2021. gada 15. janvāris, 05:58

Rianna nofotografējusies caurspīdīgā apakšveļā un satraukusi fanus

Jauns.lv

Barbadosā dzimusī popzvaigzne un uzņēmēja Rianna piedalījusies pikantā fotosesijā, lai reklamētu sava zīmola "Savage X Fenty" jaunāko apakšveļas kolekciju. Jutekliskās fotogrāfijas dziedātāja atrādījusi saviem sekotājiem sociālās saziņas tīklā "Instagram".

Savā “Instagram” profilā Rianna (32) publiskojusi fotogrāfiju kolāžu, kurā iepozē caurspīdīgā veļā dažādās pozās.

Popzvaigzne ir ģērbusies sarkanā caurspīdīgas veļas komplektā no savas jaunākās kolekcijas, kas veltīta drīzumā gaidāmajai Svētā Valentīna dienai. Krūšturi rotā volāniņš tā apakšmalā un necaurspīdīgas sirsniņas pašās intīmākajās vietās. Savu juteklisko koptēlu Rianna papildinājusi ar tādas pašas krāsas lateksa cimdiem, smagnējiem gredzeniem un kaklarotu.

Riannas fotogrāfijas iemantojušas jau vairāk nekā 2,4 miljonus novērtējumu “patīk” un saviļņojušas daudzus dziedātājas fanus.

“Pārāk karsti”, “Tu atnāci, lai salauztu visiem sirdis”, “Rī, tu izskaties satriecoši, kā vienmēr”, “Neviena nevar tev līdzināties” – šādas piezīmes komentāros atstājuši popzvaigznes fani.

Aizvadītā gada decembrī Rianna “Instagram” padalījās ar fotogrāfiju bikini, kas uzņemta viņas dzimtenē Barbadosas salā. Arī tā raisīja viņas talanta cienītāju sajūsmu.

Rianna šajā fotogrāfijā ir daļēji pagriezusies pret kameru, ģērbusies baltā peldkostīmā ar ķiršu apdruku. Savu koptēlu viņa papildinājusi ar divām miniatūrām zīmola “Chanel” somiņām, bet acis paslēpusi aiz saulesbrillēm.

Arī gadu miju popzvaigzne atzīmējusi, “Instagram” publiskojot fotogrāfijas, kurās redzama spožā bikini krūšturī un tādas pašas krāsas pludmales lakatā, kas apsiets viņai ap gurniem.

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija

Riannas dizainētā apakšveļas kolekcija "Savage x Fenty".

gallery icon

Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju

Popzvaigzne Rianna izdevusi īso zeķīšu kolekciju, uz kurām atainota pati savos „ikoniskākajos” tērpos no mūzikas videoklipiem un balvu ceremonijām.

gallery icon

Rianna ražas svētku festivālā Barbadosā

Popzvaigzne Rianna lepojas ar savu senču tradīcijām un bieži atgriežas dzimtajā Barbadosā, lai ņemtu dalību kultūras pasākumos. Šoreiz viņa piedalījusies ...

gallery icon