Slavenības
2021. gada 12. janvāris, 10:33

Ko saņems Kima Kardašjana, šķirot laulību no Kanjes Vesta?

Jauns.lv

Ārvalstu mediji ziņo, ka realitātes šova zvaigzne Kima Kardašjana (40) un reperis Kanje Vests (43) ir gatavi beidzot pārtraukt attiecības – viņu laulību vairs neesot iespējams glābt.

play icon
Klausīties ziņas
info about playing item

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta ģimene

gallery icon
54

Pēc sešiem laulībā nodzīvotiem gadiem Kima Kardašjana ir gatava iesniegt šķiršanas prasību tiesā no sava vīra Kanjes Vesta. Par šķiršanās iemeslu kalpojuši ilgstošie konflikti, Kanjes nestabilā garīgā veselība un aizdomas par sānsoļiem.

Kanje Vests uz kāzām dodas iešļūcenēs

gallery icon
15

Izdevums “Page Six” izdibinājis, kas notiks ar abu slavenību kapitālu pēc laulības šķiršanas. Runa ir par milzīgām naudas summām, biznesa uzņēmumiem, nekustamo īpašumu un pasakaini dārgām dāvanām.

Kima Kardašjana un Kanje Vests nopērk otru rančo Vaiomingā

gallery icon
20

Pēc Beverlihilsā praktizējošā jurista Džozefa Manisa domām, mantas dalīšana zvaigžņotajam pārim varētu radīt “lielas galvassāpes”.

Kanje Vests Ziemassvētkos uzdāvina Kimai Kardašjanai „Hermes Birkin” somu

gallery icon
17

Sešu laulībā nodzīvoto gadu laikā Kimas un Kanjes kapitāls ievērojami palielinājies, turklāt pārim pieder kopīgi nekustamie īpašumi 108 miljonu dolāru vērtībā. Saskaņā ar laulības līgumu, Kanje garantē Kimai izmaksāt vienu miljonu dolāru par katru laulībā nodzīvoto gadu. Kā arī viņa drīkst paturēt jebkuru dāvanu, ko pasniedzis Kanje, tajā skaitā saderināšanās gredzenu.

Kimas Kardašjanas un Kanjes Vesta fotosesijas aizkulises žurnālam „Vogue”

gallery icon
14

Reperis Kanje Vests savu izredzēto bildināja 2013. gadā, pasniedzot 1,3 miljonus ASV dolāru vērtu zīmola “Lorraine Schwartz” saderināšanās gredzenu ar 15 karātu briljantu.

Kanje Vests MTV VMA 2015 balvu vakarā

2015. gada MTV mūzikas video balvu vakarā reperis Kanje Vests paziņojis, ka kandidēs 2020. gada ASV prezidenta vēlēšanās. Ja viņu ...

gallery icon
15

Zināms arī, ka Kima un Kanje dalīs kopīgu aizbildnību par abu četriem bērniem. Tā būšot noteikta līdzīgās daļās – 50:50. Pārim ir meitas Norta un Čikāga, un divi dēli – Seints un Psalms.

Kima Kardašjana un Kanje Vests ar meitu Nortu

Sabiedrības dāma Kima Kardašjana ar vīru, reperi Kanje Vestu, ved meitu Nortu uz deju nodarbību.

gallery icon
10